Allsvenskan: BK Häcken spiller uafgjort mod hovedstadsklubben AIK


Häcken 2.70 Uafgjort 3.25 AIK 2.55 (Kickoff mandag kl. 19:00)
 

Häcken spiser kirsebær med de store i Europa League denne sæson. Gøteborg-klubben sluttede på andenpladsen i sidste års Allsvenskan og er nået til anden runde af kvalifikationen til Europa League. Torsdag aften fik Peter Gerhardssons gutter vendt 0-2 til 2-2 i løbet af 20 hektiske minutter i Prag. Mohammed og Makondeles scoringer gør, at Getingarna har et fint udgangspunkt før returopgøret på næste torsdag.

Inden da skal det dog handle om den hjemlige liga. Et øjeblik gik vi og troede, at Häcken var blevet et nogenlunde stabilt tophold, men så tabte holdet to kampe i træk mod henholdsvis AIK (0-2) og Kalmar (0-1); habil modstand trods alt, men mere bekymrende var det, at Häcken ikke formåede at score. Klubben leverede 67 kasser i sidste sæson, mens det kun er blevet til sølle 19 mål i indeværende kampagne, der er 16 runder gammel. Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at Häcken ligger og roder helt nede som nummer 10. Hjemmesejr mandag aften er sat til odds 2.70.

Hvad angår målscoringen, sætter hjemmeholdet sin lid til hollandske Mostopha El Kabir. Den 25-årige spiller har lavet 10 mål i sine 15 ligakampe indtil videre og er ikke overraskende favorit som målscorer med odds 3.15.

Hjemmeholdets Mohammed Ali Khan er tilbage efter en lårskade. Efter at klubben valgte ikke at forlænge kontrakten med Christian Frealdsson, har man hentet U21-keeperen Patrik Carlgren fra IK Brage.

AIK er vågnet op fra sin dvale og blander sig nu for alvor i topstriden. Klubben befinder sig på tredjepladsen kun tre point efter førerholdet, Malmö FF. Nøglen til den opadgående formkurve skal findes i at Gnaget har fået styr på sin defensiv. Stockholm-klubbens seneste fem kampe har givet resultatstatistikken 4-1-0 med målscoren 10-2. Hvis den tidligere Kongsvinger-bomber Andreas Alms mandskab vinder uden at slippe mål ind, kan du få din indsats 5.40 gange igen.

Gæsterne må dog klare sig uden Alexander Milosevic, der er ude med karantæne. Den tidligere Fredrikstad-spiller Celso Borges er væk med sit landshold.

Umiddelbart er der lagt op til en match, der kan gå begge veje. Häcken kan meget, meget mere, end holdet har vist hidtil, men efter 16 kampe er det på tide, at spillerne begynder at træde i karakter. AIK vandt det omvendte opgør for bare to uger siden med 2-0. Häckens 2-2-kamp i Tjekkiet er måske et signal om, at offensiven er ved at komme tilbage på sporet.
 

Spilforslag:
Sats på, at Häcken scorer i første halvleg til odds 2.04
Sats på uafgjort til odds 3.25


Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet