Allsvenskan: Halmstad tager imod Syrianska i bundgyser


Halmstads BK 1.95 Uafgjort 3.40 Syrianska FC 3.80 (Kickoff mandag kl. 19:00)
 

Vi har en interessant dyst foran os mandag aften, når Allsvenskans to bundhold mødes. Halmstad har en god chance for at klatre op i tabellen, mens Syrianska behøver point for at mindske afstanden op til de 15 øvrige hold i den bedste svenske række.

Halmstad og Syrianska ligger henholdsvis på næstsidste- og sidstepladsen, og med 16 kampe spillet har HBK 13 point, mens SFC blot har ni. Mandagskampen er på mange måder en afgørende dyst - ikke mindst for gæsterne. Halmstad kan med en sejr klatre op på 12. pladsen forbi Brommapojkarna, Öster og Djurgården, mens det for Syrianska ser noget mere alvorligt ud: Efter 16 kampe har holdet kun vundet to og spillet tre uafgjort. Hvis holdet skal gøre sig nogle forhåbninger om at overleve i Allsvenskan, så skal der til at komme point ind på kontoen mod hold fra den nederste halvdel af tabellen.

Det bliver en svær opgave for udeholdet, eftersom Halmstad trods sin placering har været langt mere stabil og bedre spillende. Kun tre af holdets nederlag har været med mere end ét måls margin. Efter sommerpausen har HBK vundet én, spillet to uafgjort og tabt to. Senest tabte holdet 0-1 mod topholdet Helsingborg.

De to hold mødtes for blot tre uger siden, og her vandt Halmstad 2-1 på udebane. Til mandagens kamp er Kristoffer Fagercrantz klar igen efter afsonet karantæne.

Syrianska forstærkede sig i sommerpausen med Nahir Oyal fra Djurgården og Mattias Mete fra Åtvidaberg, men efter fem nederlag i træk ser det ikke ud, som om de nye spillere har gjort den store forskel.

Hjemmeholdet er favorit med odds 1.95, og det er da også en kamp, HBK bør vinde - ikke mindst fordi Syrianska er så skidt kørende, som tilfældet er. Skal SFC bevare et håb om at overleve i rækken, så skal der imidlertid point ind på kontoen i en kamp som denne.


Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet