Allsvenskan: IFK Göteborg tager alle tre point i mandagsbraget mod AIK


IFK Göteborg 2.15 Uafgjort 3.40 AIK 3.30 (Kickoff mandag 19:05)
 

Et formstærkt IFK-hold sigter mod toppen, men AIK, der ligger nummer fire i tabellen, har også tænkt sig at få et ord indført i guldstriden.

Det er en rigtig lækkerbisken, der venter, når de to storklubber støder sammen på et udsolgt Gamla Ullevi i Göteborg. AIK har kun vundet to af sine seneste fem kampe, og når man spiller 0-0 hjemme mod Kalmar FF, som hovedstadsklubben gjorde senest, så virker mesterskabet til at være langt væk.

Men Helsingborg og Malmö har også mistet vigtige point på det seneste og holder dermed mesterskabskampen relativt åben.

IFK Göteborg har været det store hold de seneste uger med fire sejre ud af fem mulige. Takket være Sam Larssons tredje sæsonmål lykkedes det Göteborg at vinde den tætte udekamp mod Halmstad.

Inden mandagens topkamp ligger IFK nummer tre med 44 point. AIK har to point færre på fjerdepladsen. Førerholdet fra Malmö står med 48 point, men altså med én kamp mere spillet.

Dermed har både IFK og AIK mandag aften mulighed for at hægte sig på den absolutte topstrid. Der venter en hård og tæt kamp, hvor vi dog sidder med fornemmelsen af, at formstærke IFK tager sejren i sidste ende til odds 2.15.
 

Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet