Allsvenskan: Optakt og spilforslag til AIK-Mjällby AIF


AIK 1.65 Uafgjort 3.65 Mjällby AIF 5.50 (Kickoff mandag kl. 19:00)


Fem kampe skulle der gå, før sølvvinderen fra 2011-sæsonen, AIK Stockholm, fik sin første sejr i denne sæson. Siden dengang er det dog bare gået fremad for de gulsorte, der op til hjemmekampen mandag aften ikke har tabt i sine seneste fem ligakampe og tilmed har sejret i de seneste tre.

Mandagens modstander, Mjällby, befinder sig på 9. pladsen og har tabt tre af sine seneste fire kampe i Allsvenskan. Ikke desto mindre vil gæsterne med en sejr komme à point med storklubben fra hovedstaden. Får AIK derimod favoritsejren, så vil der kun være tre point op til det nuværende førerhold, IFK Göteborg. Det siger lidt om, hvor tæt Allsvenskan er i år.

AIK's hjemmebanestatistik er ikke decideret imponerende med blot to sejre ud af seks forsøg og tre uafgjorte. Den seneste hjemmekamp blev dog vundet sikkert med cifrene 4-0, men det hører med til historien, at modstanderen var oprykkeren Brommapojkarna, der har fået et meget problematisk comeback til landets bedste række. 

Mjällby har tabt fire af sine seks kampe på fremmed græs i denne sæson, og vi tror på, at det bliver til en femte lussing mandag aften mod et AIK-mandskab, der ud over at have egne tilhængere i ryggen også har den målfarlige nigerianer Kennedy i angrebet. Fem mål er det blevet til for ham i denne sæson.

Dermed satser vi på, at AIK følger op på den imponerende 2-1-sejr på udebane mod topholdsrivalen Elfsborg torsdag aften, mens Mjällby manifesterer sin position som midterhold i Allsvenskan.
 

Spilforslag:
Sats på, at AIK vinder kampen til odds 1.65


Klik her for at spille på kampen mellem AIK og Mjällby hos Unibet