Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Åtvidabergs FF-IF Brommapojkarna


Åtvidabergs FF 1.60 Uafgjort 3.80 IF Brommapojkarna 5.75 (Kickoff mandag kl. 19:00)


Åtvidaberg og Brommapojkarna har kun mødt hinanden to gang i Allsvenskan gennem tiderne, og her har ÅFF vundet i begge tilfælde (2-0 og 4-1). De 14 øvrige indbyrdes opgør har fundet sted i Sveriges næstbedste række, hvor det er blevet til otte ÅFF-sejre, tre uafgjorte og tre sejre til Brommapojkarna.

I skrivende stund indtager mandagens hjemmehold 7. pladsen med 20 point, mens det gæstende oprykkerhold ligger lige under nedrykningsstregen som nummer 14 med 10 point for 13 kampe. Med en favoritsejr vil Åtvidaberg holde fast i subtoppen af den bedste svenske række - tre point efter nummer tre, Malmö FF.

Odds 1.60 er ganske fint taget i betragtning af, at Brommapojkarna endnu ikke har vundet på fremmed græs i denne sæson. Fem nederlag og én uafgjort lyder den sølle statistik på. Åtvidaberg har til gengæld vundet fire af sine seks hjemmekampe og kan glæde sig over at have den farlige offensive duo Imad Zatara og Viktor Prodell i truppen. De har begge scoret fem mål i denne sæson.

Mens ÅFF har vundet sine seneste to kampe, så har IFB ikke formået at få en sejr i sine seneste fem ligakampe. Senest løb det kriseramte bundhold ind i en 0-4-øretæve på udebane mod et AIK-hold, der ellers ikke har imponeret i stor stil i år.

Åtvidaberg har holdt clean sheet i sine to seneste kampe, og vi tror ikke, at Brommapojkarna har, hvad der skal til for at slå hjemmeholdet ud af kurs. Vi satser på 1-tallet og anbefaler til de mere dristige at spille på, at udeholdet ikke scorer i kampen, hvilket giver det fine odds 2.35.
 

Spilforslag:
Sats på, at Åtvidaberg vinder kampen til odds 1.60


Klik her for at spille på kampen mellem Åtvidaberg og Brommapojkarna hos Unibet