Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Djurgårdens IF-Östers IF


Djurgårdens IF 1.75 Uafgjort 3.50 Östers IF (Kickoff søndag kl. 17:30)
 

Der er meget på spil, når Djurgården søndag hjemme i Stockholm tager imod Östers IF. De to svenske klubber ligger henholdsvis nummer 12 og 13 i Allsvenskan - altså lige over nedrykningsstregen. I tilfælde af nederlag risikerer begge hold at ryge under stregen, hvilket sker, hvis Brommapojkarna vinder deres kamp mandag ude mod midterholdet Åtvidaberg.

DIF endte i midten af den bedste svenske række i sidste sæson, mens ÖIS rykkede op fra den næstbedste række. Derfor er det især hjemmeholdet, der har noget at bevise, hvilket kun forstærkes af det faktum, at de blåstribede kun har formået at score ni mål i sæsonens hidtil 13 kampe. Det har ingen i Allsvenskan gjort dårligere.

En hjemmekamp mod bundholdet Öster skulle dog meget gerne resultere i en sejr til DIF. Gæsterne har kun vundet én udekamp i sæsonens seks forsøg og har kun scoret fire mål på fremmed græs. DIF derimod har vundet tre ud af sine hidtil seks hjemmekampe, men har kun scoret ét mål pr. kamp foran eget publikum.

Det kunne meget vel blive en kamp med få mål, når man tænker på holdenes ringe afslutningsevner samt opgørets betydning. Under 2.5 mål giver odds 1.85.

Et bud på resultatet herfra bliver en hjemmesejr til DIF, der trods den elendige placering er ubesejret i sine seneste seks ligakampe (tre sejre og tre uafgjorte). Östers IF tabte i seneste runde 0-2 hjemme til midterholdet Norrköping, og vi tror heller ikke, at det bliver til point i den svenske hovedstad søndag aften.


Spilforslag:
Sats på, at Djurgården vinder kampen til odds 1.75


Klik her for at spille på kampen mellem DIF og ÖIF hos Unibet