Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Halmstads BK-BK Häcken


Halmstads BK 3.20 Uafgjort 3.35 BK Häcken 2.20 (Kickoff søndag kl. 17:30)


Det ser vanskeligt ud for Halmstad, der ligger på en ddelt sidsteplads i Allsvenskan. Søndag møder de Häcken, som spiller sin første af tre udekampe i træk.

Halmstads comeback til den bedste svenske række har ikke udviklet sig, som klubben håbede på. Efter 12 runder ligger klubben à point med nummer sjok, Syrianska. Søndag tager man imod et revanchetørstigt Häcken-mandskab, der har tabt sine to seneste kampe (på hjemmebane) - en vigtig kamp for bundholdet, da det netop er Syrianska, der venter i næste kamp. Tre point mod Häcken vil give bundholdet et vigtigt boost.

Häcken er inde i en svær periode, hvor holdet har tabt tre af sine seneste kampe. Søndagens kamp er den på papiret klart nemmeste af de tre udekampe i træk, hvor topholdet Malmö og midterholdet AIK venter i de to øvrige. En sejr over Halmstad er et krav, hvis ikke man vil blive suget ned i bunden af rækken.

Häcken har dog kun fået én sejr og én uafgjort på udebane, men holdet har vist, at det kan spille godt mod dårligere mandskaber. Halmstad har desuden kun fået én sejr på hjemmebane, hvor det også er blevet til tre uafgjorte og ét nederlag.

Opgøret er med andre ord vigtigt for begge klubber, og Häcken må på forhånd påtage sig favoritværdigheden. Halmstad fik kun uafgjort mod Brommapojkarne i den seneste kamp (ude), mens Häcken tabte hjemme til Åtvidaberg med 0-2. Det bliver en tæt kamp, som gæsterne dog bør få alle tre point med fra.
 

Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet