Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Helsingborgs IF-Östers IF


Helsingborgs IF 1.32 Uafgjort 4.90 Östers IF 8.50 (Kickoff mandag kl. 19:05)
 

Det har været to forskellige udgaver af Helsingborg, vi har fået at se før og efter landsholdspausen. Mandag aften skal de rødblå tropper forsøge at komme tilbage på vindersporet, når Öster kommer på besøg.


Inden landsholdspausen bragede HIF afsted som et godstog. Efter pausen har det været et forvandlet hold, der blot har fået to point i tre kampe, og som kun har formået at score ét mål per kamp. Meget af skylden kan lægges over på skader og karantæner, hvilket også er et problem for HIF denne mandag midt i juli. Ardian Gashi og Mattias Lindström er begge i skammekrogen mod Öster.


Helsingborg har spillet 14 kampe og har derfor spillet to kampe færre end de øvrige tophold. Med tre point i mandagskampen cruiser holdet forbi rivalerne AIK og IFK og sætter sig til rette på andenpladsen med et enkelt point op til førerholdet, Malmö FF.


Öster har spillet fire kampe efter sommerpausen og har kun fået to point efter to nederlag og to X'er. Senest blev det 1-1 ude mod Mjällby, og holdet befinder sig i skrivende stund på en 13. plads i Allsvenskan. ÖIF har kun fået tre point på udebane i år efter tre uafgjorte kampe - resten er tabt, og det er vanskeligt at forestille sig, at gæsterne får noget med fra Helsingborg mandag aften.


Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet