Allsvenskan: Optakt og spilforslag til IF Elfsborg-Gefle IF


IF Elfsborg 1.35 Uafgjort 4.50 Gefle IF 10.00 (Kickoff onsdag kl. 19:00)
 

Gefle spillede fire uafgjorte kampe i træk, inden landsholdspausen satte en stopper for holdets X-stime i Allsvenskan. Det er en statistik, som både Gefle selv og onsdagens modstander, Elfsborg, vil ændre på onsdag aften.

Efter 12 runder ligger Gefle placeret på en 13. plads i den bedste svenske række - tre point fra nummer sjok, Halmstad. Gefle har som sagt haft meget svært ved at vinde, og der er ikke meget, der tyder på, at det bliver til tre point i onsdagens kamp mod en stærk vært i form af Elfsborg.

Gefle har haft det vanskeligt både mod gode og mindre gode modstandere. Inden landskampspausen spillede holdet uafgjort mod Göteborg og Häcken, men også mod Syrianska og Östers. GIF har været ustabilt spillende indtil videre og har blandt andet tabt 0-1 mod Mjällby og hele 1-5 mod Helsingborg samt 1-4 til bundholdet Brommapojkarne.

Gæsterne kunne have ønsket sig nemmere modstand i en kamp, hvor det gælder om ikke at tabe point, så man fortsat kan holde de nederste tre hold bag sig i tabellen. Pausen kan dog være kommet på et godt tidspunkt for Gefle, da Elfsborg så ud til være på vej tilbage på sporet efter 1-2-nederlaget i topkampen mod Helsingborg. Efter dén kamp smadrede Elfsborg Brommapojkarne med 6-0, og i runden efter vandt holdet 1-0 ude over midterholdet Häcken.

Elfsborg har et stærkt hold, hvilket klubbens nuværende andenplads også indikerer. Hele holdet bidrager til det offensive spil, selvom især Lasse Nilsson springer i øjnene med sine seks mål. Gefle har brug for, at spillere som Oremo og Orlov spiller op til deres bedste, hvis der skal point på kontoen onsdag aften i det sydvestlige Sverige. I sidste ende bør hjemmeholdet dog være for stærkt for Gefle, der dermed er dømt til fortsat at kæmpe for livet i bunden af Allsvenskan.


Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet