Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Kalmar FF-Helsingborgs IF


Kalmar FF 3.20 Uafgjort 3.25 Helsingborgs IF 2.20 (Kickoff søndag kl. 17:30)


Helsingborg har i høj været talk-of-the-town på den anden side af Sundet i denne sæson. Skåne-klubben har ikke tabt siden midten af april og ligger i spidsen af Allsvenskan, selvom holdet har spillet to kampe færre end sin nærmeste forfølger, IFK Göteborg.

28 mål i 11 kampe taler sit eget og helt tydelige sprog om, at HIF banker kasser ind, som det behager dem, og der er ingen tvivl om, at Kalmars defensiv, der ellers kun har lukket 11 mål ind i 13 kampe, får sit at se til søndag aften på hjemmebanen. KFF ligger i skrivende stund nummer fem i Allsvenskan med seks point op til Helsingborg, så i tilfælde af nederlag vil hjemmeholdet være hægtet godt af i toppen af den bedste svenske række.

Robin Simovic og Mattias Lindström har hver med seks mål været med til at levere målstrømmen hos HIF, men også David Accam har leveret varen med fem sæsonkasser. Truslen kommer med andre ord mange steder fra for HFF's modstandere, og vi tror da heller ikke, at Kalmar kan holde gæsterne fra at score søndag.

Så er spørgsmålet bare, om hjemmeholdets offensiv kan finde vejen gennem den solide backkæde hos HIF, der kun har lukket syv mål ind i sæsonen og tre mål ind på fremmed græs. Det er muligt, at det bliver en relativt tæt kamp - KFF har endnu ikke tabt på hjemmebane i denne sæson - men vi er ret overbevist om, at formstærke og målfarlige Helsingborg får sin niende sejr ud af 12 søndag.
 

Spilforslag:
Sats på, at Helsingborg vinder til odds 2.20


Klik her for at spille på kampen mellem KFF og HIF hos Unibet