Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Malmö FF-Åtvidaberg


Malmö FF 1.50 Uafgjort 4.00 Åtvidabergs FF 6.30 (Kickoff søndag kl. 17:30)


Åtvidaberg har nu præsteret gode resultater i så lang tid, at det ikke længere kan siges at være en overraskelse. Søndag gælder det revanche i Malmö.

Der er dog tale om den hidtil største positive overraskelse i Allsvenskan. Klubben havde som mål at overleve i den bedste svenske række, men i stedet blander holdet sig i topstriden og ligger pt. nummer seks med 26 point, hvilket er det samme antal, som AIK og Elfsborg på fjerde- og femtepladsen. Søndag venter Malmö i en topkamp, hvor Åtvidaberg i tilfælde af en sejr kommer op på siden af de lyseblå på andenpladsen.

Åtvidaberg har vundet fire kampe i træk efter sommerpausen og vandt senest ude mod Elfsborg med 1-0. Hvis nogen før sæsonen havde sagt, at de ville få tre point i to indbyrdes opgør mod Malmö og AIK, ville mange nok have trukket på smilebåndet. Nu har de chancen for at tage endnu flere. Åtvidaberg har vundet tre udekampe i sæsonen, spillet tre uafgjorte og tabt tre. Det er ganske glimrende, og holdet går ind til søndagens kamp med to udesejre i træk.

Malmö har været noget ustabile på det seneste. Holdet tabte hjemme 1-3 til Häcken for derefter (og senest) at vinde 3-1 over Gefle. Det skal blive interessant at se, hvad Åtvidaberg kan stille op mod et Malmö-hold, der også har vigtige kvalkampe at se til i Europa League.

Malmö er klar favorit med odds 1.50, men man har fornemmelsen af, at Åtvidaberg meget vel kan fortsætte med at overraske. Det bliver ikke nemt for gæsterne, men med tanke på, at Malmö spillede torsdag er det ingen umulighed. Vi satser dog på en smal hjemmesejr.
 

Spilforslag:
Sats på, at Malmø vinder til odds 1.50


Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet