Allsvenskan: Optakt og spilforslag til Malmö FF-IF Elfsborg


Malmö FF 2.00 Uafgjort 3.40 IF Elfsborg 3.65 (Kickoff mandag kl. 19:05)
 

Der er topopgør på programmet mandag aften i Allsvenskan, når Malmö tager imod Elfsborg. De to klubber deler tredjeladsen med hver 23 point, og en eventuel vinder af kampen vil rykke op på andenpladsen, mens taberen risikerer at dumpe ned på en delt sjetteplads.

Vi kan nok forvente os en tæt kamp. Elfsborg spillede 0-0 mod Gefle i sin seneste kamp, hvor modstanderen parkerede alle mand i egen forsvarszone i store dele af kampen. Det gav pote for Gefle, der fik det resultat, de kom efter. Elfsborg måtte i den kamp undvære Anders Svensson, der dog ser ud til at være klar til mandagens vigtige topkamp i Malmö. Det tegner til at blive en offensiv forestilling mellem to mandskaber, der helst vil angribe.

Normalt plejer Elfsborg at have problemer på udebaner, hvor der er rigtig græs og ikke kunstgræs på banen. I år er det imidlertid allerede blevet til to sejre, der dog kom mod svagere modstand i form af Häcken og Östers. Efter den uafgjorte kamp mod Gefle senest - den første efter landsholdspausen - havde Elfsborg vundet hele seks ud af syv kampe i Sveriges bedste række.

Malmö genoptog ligaaktiviteterne med at besejre Syrianska på udebane med de knebne cifre 3-2. De lyseblå kan nu se frem til fire hjemmekampe i træk, og det er i den forbindelse naturligvis vigtigt med en god start. Malmö har spillet godt mod de andre tophold og spillede inden pausen uafgjort med Helsingborg og Mjällby.

Mandagens kamp bliver nok noget i samme dur. Malmö har trods gode resultater haft visse problemer i det organiserede angrebsspil, og ofte forfalder holdet til at slå lange afleveringer fremad, som for en stor dels vedkommende løber ud i sandet. Dog har holdet Tokelo Rantie, der altid er llivsfarlig.

Vi forventer som sagt en jævnbyrdig kamp, der kan blive afgjort af hjemmebanen og det naturlige græs. Elfsborg er nok det stærkeste hold på papiret, men den seneste uafgjorte kamp mod Gefle var ikke god. I så vigtig en kamp som den mod Malmö må man dog forvente, at Elfsborg finder noget bedre spil frem.


Klik her for at spille på kampen mellem Malmö og Elfsborg hos Unibet