Allsvenskan: Optakt til AIK - Åtvidabergs FF


AIK 1.45 Uafgjort 3.35 Åtvidabergs FF 7.00 (Kickoff mandag 19:00)
 

Åtvidaberg har været årets store positive overraskelse i Allsvenskan. På det seneste er holdet dog mere begyndt at ligne det mandskab, som folk havde regnet med at se før sæsonen. Kan gæsterne rette op på tingene på udebane mod formstærke AIK?

10 kampe uden nederlag og kun to uafgjorte. Det var topholdet AIK's resultatstatistik inden den seneste kamp mod Malmö. De lyseblå skulle dog vise sig at være for stor en mundfuld for hovedstadsklubben, der efter nederlaget har seks point op til førerholdet, MFF. Mellem AIK og Malmö ligger to andre traditionsklubber i form af IFK Göteborg og Helsingborg IF.

Mandag aften venter Åtvidaberg, der som nævnt i begyndelsen har taget de fleste med storm. Holdet har dog ikke vundet sine seneste fire kampe, så noget tyder på, at det er blevet hverdag for den lille klub, der senest tabte til bundholdet Halmstad. Selvom ÅFF fortsat befinder sig i den øverste halvdel af tabellen, så glider klubben langsomt, men sikkert nedad. Det er desuden et tungt slag for klubben at måtte sig farvel til Viktor Prodell, der er rejst til Belgien.

AIK har haft Celso Borges og Martin Mutumba ude på landsholdsopgaver efter kampen mod Malmö, og førstnævnte lavede to mål i Costa Ricas sejr over Den Dominikanske Republik.

Selvom AIK er favorit i mandagens kamp, skal man ikke undervurdere Åtvidaberg. Trods nederlaget til Halmstad har holdet taget fire point med fra kampene mod Elfsborg (FC Nordsjællands modstander i Europa Leagues playoffrunde) og vandt over netop AIK i sæsonens første indbyrdes opgør.


Klik her for at spille på svensk topfodbold hos Unibet