Allsvenskan: Optakt til Djurgårdens IF-Kalmar FF


Djurgårdens IF 2.35 Uafgjort 3.30 Kalmar FF 3.00 (Kickoff torsdag kl. 19:00)
 

Djurgården lader til at have fundet formen, efter at Stockholm-klubben startede sæsonen skidt. Seneste tabte holdet i pokalfinalen, og torsdag aften jagter Djurgården revanche mod topholdet Kalmar, der kommer på besøg.

Nederlaget i finalen blev først en kendsgerning efter straffesparkskonkurrence, og holdet spillede sådan set en fin kamp. Djurgården kan dermed trods alt glæde sig over, at man som bundhold var i stand til at byde nummer to, IFK Göteborg, op til dans.

Torsdagens modstander har også en hel del at spille for. Kalmar ligger i skrivende stund nummer fem med 16 point à point med nummer seks og med ét point op til nummer fire. En sejr betyder, at holdet holder fast i toppen af rækken, mens et nederlag i teorien kan betyde, at hele fem hold smutter forbi.

Kalmar har i store træk haft en fin sæsonstart. Senest vandt holdet 3-1 over Östers IF på hjemmebane, men tabte inden da 0-2 til Djurgårdens overmænd fra IFK. Det var dog blot ét af i alt to nederlag indtil nu i denne sæson.

Allsvenskan er meget tæt i bunden, hvor Djurgården huserer, hvilket understreger vigtigheden af torsdagens kamp, der spilles op til den kommende landsholdspause. DIF ligger i bunden af rækken à point med Halmstad og Östers, men der er kun to point op til nummer 11, Gefle.

Siden Djurgården kom tilbage på sporet, har holdet ikke tabt på hjemmebane. Med to sejre i træk og senest 1-1 mod AIK på udebane i derbyet har de blåsorte fået en god optakt til torsdagens dyst.


Klik her for at spille på kampen Djurgården-Kalmar hos Unibet