Allsvenskan: Optakt til mandagskampen Djurgården-Helsingborg


Djurgårdens IF 4.35 Uafgjort 3.50 Helsingborgs IF 1.82 (Kickoff mandag kl. 19:05)
 

Indtil videre har Djurgården ikke fået så meget som én sejr hjemme på Tele 2-arenaen, og der er ikke meget optimisme forud for mandagens kamp, hvor førerholdet, Helsingborg, kommer på besøg. HIF har ikke tabt på fremmed græs siden 2. september 2012.

Helsingborg går ind til kampen med tre sejre i ryggen og en afstand på fem point ned til nummer to i Allsvenskan. Holdet må dog undvære karantæneramte Walid Atta, der fik sit tredej gule kort i den seneste kamp mod IFK Göteborg. Det kan blive et stort savn for gæsterne, der har May Mahlangus ude med en langtidsskade. Det er uklart, hvem der skal agere substitut, men et alternativ er talentet Rasmus Lindgren. Det bliver også interessant at se, om den nye spiller Ema Boateng får chancen for at vise sit værd i mandagens kamp.

Djurgården ligger på 12. pladsen, men har vist tegn på forbedringer efter et meget skidt forår. DIF har dog ikke vundet i de tre seneste kampe og savner som allerede nævnt en sejr på sin nye hjemmebane. Stockholm-klubben har spillet to kampe færre end de andre hold i ligaens bund og plejer at spille godt mod Helsingborg. Sidste år vandt man således 3-1 på hjemmebane på hattrick af Erton Fejzullahu. DIF har dog en del tunge fravær at skulle håndtere, da begge centrale midtbanespillere, Andreas Johansson og Daniel Amartey, er i karantæne. Hjemmeholdet kan dog glæde sig over, at Jesper Arvidsson og Vytautas Andriuskevicius er klar igen.


Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet