Allsvenskan: Optakt til Norrköping-AIK


IFK Norrköping 2.80 Uafgjort 3.35 AIK 2.40 (Kickoff torsdag kl. 19:05) 
 

Der er masser på spil for både Norrköping og AIK torsdag aften i de to holds sidste kamp inden landsholdspausen. Kun et enkelt point skiller de to klubber, og en sejr vil betyde, at man hænger med i toppen af Allsvenskan.

Norrköping (8) og AIK (10) tilhører i øjeblikket i store træk subtoppen af den bedste svenske række med henholdsvis tre og fire point op til nummer fire, Malmø, der onsdag spillede uafgjort med topholdet, Helsingborg. AIK er på 10. pladsen med 13 point, mens Norrköping har et point mere, og begge klubber jagter forståeligt nok alle tre point i torsdagens opgør.

Norrköping tabte overraskende 1-3 til Syrianska for en måneds tid siden. Efter skuffelsen har holdet dog spillet sig op, og bortset fra et 1-2-nederlag til Elfsborg har holdet to sejre og to uafgjorte kampe bag sig. Norrköping har dog ikke været særlig stabile på hjemmebane med tre sejre og to nederlag. et vil de gøre alt for at rette op på, når hovedstadsklubben AIK kommer på besøg.

AIK har en lignende formkurve med en 1-1-kamp i derbyet mod Djurgården senest. I den kamp imponerede de gulsorte ikke i nævneværdig grad. Inden derbyet vandt AIK dog 3-2 ude over Öster i en begivenhedsrig og dramatisk kamp.


Klik her for at spille på kampen Norrköping-AIK hos Unibet