Argentina: Rosario Central spiller lige op med Lanùs


Rosario Central 2.85, pareggio 2.90, Lanùs 2.55 (Kickoff natten til tirsdag 02:30) 


I Rosario havde man forventet sig mere af Central. Ganske vist er de blågule oprykkere i år, men mens byens andet hold, Newell's Old Boys, er flyvende i toppen af rækken efter at have vundet den seneste Final-sæson, roder Rosario Central rundt som tredjesidst i tabellen med beskedne otte point for ni kampe.

Hjemmeholdet går ind til kampen uden nævneværdige skader, men er også tvunget til snart at sætte en stopper for en stime på fem kampe uden sejr (seneste sejr lød på 1-0 over Godoy Cruz). I den seneste kamp blev det dog til ét point efter 1-1 mod All Boys.

Gæsterne har kun gjort det en smule bedre med 13 point og en plads midt i tabellen - noget der ikke huer træner Guillermo Barros Schelotto, som må se aftenens kamp fra tribunen på grund af karantæne.

Lanùs er et hold, der lægger vægt på den defensive del af spillet. Ofte ser man holdet trække sig tilbage og vente på modstanderen i et forsøg på at gå til modangreb i kontrafasen. Lanùs har spillet sine seneste tre udekampe uafgjort mod henholdsvis Quilmès, Racing og Velez Sarsfield, hvilket ikke mindst skyldes store præstationer fra målmand Marchesin.

Rosario Central har kun slået Lanùs to gange ud af de seneste 10 indbyrdes opgør, og det er da også gæsterne, der bærer favoritværdigheden på skuldrene med odds 2.55. Hjemmesejren ligger i odds 2.85, men det er X'et, vi satser på til odds 2.90. Hjemmeholdet har svært ved at score og er som sagt uden sejr i de seneste fem ligakampe, mens gæsterne er eksperter i at spille uafgjort på udebane. Uafgjort ligner med andre ord det mest sandsynlige resultat.
 

Spilforslag:
Sats på, at Rosario Central og Lanùs spiller uafgjort til odds 2.90


Klik her for at spille på argentinsk fodbold hos Unibet