Atlantic Cup: Kan Cornelius følge op på sit drømmecomeback mandag aften?


Mens banerne herhjemme er dækket af sne, frost eller store mængder nedbør, ser det ganske anderledes ud på Algarve-kysten i Portugal. Derfor er FC København og FC Midtjylland rejst sydpå for at få de perfekte forhold, mens de bygger formen op til Superliga-starten om et par uger.

De danske klubber deltager i Atlantic Cup sammen med en række andre større klubber fra kontinentet; mandag aften klokken 20:45 skal de danske mestre, FC København, følge op på den overbevisende 4-0-sejr over Slovan Liberec, når Løverne møder islandske Breidablik - et opgør som du naturligvis kan se direkte på Unibet TV, hvis du har minimum én krone stående på din Unibet-konto og har været aktiv inden for de seneste 24 timer.

Mens FC Midtjylland har hentet midtbaneprofilen Jacob Poulsen hjem igen efter et ophold i Monaco, har de danske mestre fra FC København overraskende skrevet kontrakt med bomberen Andreas Cornelius, der ellers blev solgt for et rekordbeløb til Cardiff for blot et halvt år siden.

Poulsen og Cornelius, der præsterede et hattrick i sit comeback, er bare to af grundene til at følge kampene i Atlantic Cup, og vi tilbyder naturligvis masser af spændende odds på opgørene i turneringen.


Klik her for at se og spille på kampene fra Atlantic Cup hos Unibet!

Klik her for at se hele programmet for Atlantic Cup!