Både River Plate og Boca Juniors scorer i Superclasico


River Plate 2.30 Uafgjort 2.90 Boca Juniors 3.20 (Kickoff søndag 23:15)
 

Det er blevet tid til det argentinske Superclasico, og som altid er der tale om en ganske særlig dyst. Desuden fejrer Superclasico-mødet hundrede års jubilæum, og begge klubber er igen med i kapløbet om Torneo Inicial, efter at de har haltet efter de seneste år; River måtte endda en ydmygende tur ned i den næstbedste række.

Efter ni runder ligger Newell's Old Boys nummer ét med 20 point, men Boca med 16 og River med 14 er stadig med.

Kampen spilles på Rivers hjemmebane, Monumental, og Ramon Diaz har hverken skader eller karantæner at bekymre sig om, hvilket gør, at værterne har et begrundet håb om at kunne overhale de evige rivaler med en sejr.

Carlos Bianchis Boca er uden Paredes, Marin og Rodriguez, men Riquelme er klar, hvilket måske er det vigtigste af det hele for Bianchi og havneklubbens fans.

River kommer lige fra en 1-0-sejr over Lanus, mens Boca kommer med en 2-0-sejr over Quilmes i bagagen. På fremmed græs har det dog ikke kørt for de blågule, der kun har vundet én udekamp i denne sæson (over Belgrano).

River har vundet to af de seneste 10 derbyer, fire er endt uafgjort, mens Boca har trukket det længste strå fire gange.

Værterne er favorit med odds 2.30, mens udesejren giver odds 3.20 og uafgjort 2.90. Vi foretrækker at satse på, at begge hold scorer til odds 2.12.
 

Klik her for at spille på argentinsk fodbold hos Unibet