Campeonato Brasileiro: Får både Seedorf og Pato spilletid i Botafogo-Corinthians?


Atletico Paranaense 1.85 Uafgjort 3.40 Fluminense 4.00 (Kickoff torsdag 00:30)

Ederson vender tilbage for Atletico Paranaense, og dette er alt andet lige den bedst mulige nyhed for de rødsorte. Atletico har gang i en fantastisk sæson, og holdet ligger nummer tre med 34 point bag ved Cruzeiro og Botafogo. Sidste uge spillede Atletico 0-0 ude mod Vasco da Gama, men comebacket til Ederson giver holdet større offensiv slagstyrke. Fluminense derimod er et af de hold, der har skuffet mest i den bedste brasilianske række, og på trods af sidste uges 1-0-sejr over Bahia befinder holdet sig kun lige over nedrykningszonen. De to seneste gange, Atletico Parananes har taget imod Fluminense, er det endt med uafgjort, men natten til torsdag satser vi på hjemmesejren og på, at hjemmeholdet scorer til odds 1.18.
 

Goias 3.50 Uafgjort 3.30, Cruzeiro 2.00 (Kickoff torsdag 02:00)

Goias var uheldig i sidste weekend, da holdet dominerede store dele af kampen  mod Santos, men måtte finde sig i at tabe 0-1. Derudover mistede man angriberen Walter, der blev skadet, og han bliver næppe klar til kampen mod Cruzeiro, der frister en tilværelse i toppen af rækken og kommer lige fra en 1-0-hjemmesejr over Flamengo. Cruzeiro har vundet de seneste fem kampe mod Goias, men værterne er svære at bide skeer med i egen hule, og derfor forudser vi en uafgjort, hvor begge hold scorer (1.78).
 

Botafogo 2.10 Uafgjort 3.20 Corinthians 3.35 (Kickoff torsdag 02:50)

Det er desværre ikke sandsynligt, at vi får det længe ventede opgør mellem de tidligere Milan-spillere Seedorf og Pato at se. Hollænderen spiller som altid for Botafogo, men Pato bliver muligvis sparet efter opgaverne med landsholdet. Botafogo ligger nummer to i tabellen og kommer lige fra en 2-1-hjemmesejr over Criciuma. Corinthians derimod betalte dyrt for fraværet af angribere i sidste weekend, hvor det kun blev til 0-0 hjemme mod nummer sjok, Nautico. Ud over Pato er Guerrero nok også ude, mens Ederson gør comeback i start-11'eren. De seneste fire indbyrdes opgør har budt på to sejre til Botafogo og to gange uafgjort. I nat tror vi på en sejr til Seedorf & Co., men vi forventer ikke mange mål.
 

Spilforslag:
Atletico Paranaense slår Fluminense til odds 1.85 + hjemmeholdet scorer til odds 1.18
Goias og Cruzeiro spiller uafgjort til odds 3.30 + begge hold scorer til odds 1.78
Botafogo slår Corinthians til odds 2.10


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet