Campeonato Brasileiro: Fluminense er derbyfavorit mod Vasco


Corinthians 1.90 Uafgjort 3.30 Atletico Paranaense 3.80 (Kickoff natten til torsdag 02:50)

Hos Corinthians vender Emerson tilbage i angrebet, mens Pato er taget med landsholdet til Asien for at spille venskabskampe. Den tidligere Milan-spiller har været meget udskældt blandt tilhængerne i de seneste uger for at tænke mere på sine personlige sager end på holdets bedste. Hjemmeholdet har store problemer med at finde vejen til nettet, og i den seneste kamp spillede Corinthians 0-0 ude mod Atletico Mineiro.

Atletico Paranaense har været en af de største positive overraskelser i denne sæson, hvor oprykkerholdet pt. ligger nummer tre og netop har besejret Coritiba 2-1. Inden da blev det dog til to nederlag, hvilket tegner et billede af et opgør mellem to klubber, der slås med at finde formen. Vores forslag er derfor at satse på uafgjort.
 

Cruzeiro 1.55 Uafgjort 3.80 Sao Paulo 5.50

Cruzeiro ligner et kommende mesterhold, og i øjeblikket er klubben nummer ét med 11 point ned til Gremio. Hjemmeholdet har vundet de seneste tre kampe og er ubesejret i de seneste 12. Sao Paulos sæson har været meget problemfyldt. Sejren på 3-2 over Vitoria sidste uge bragte holdet op over nedrykningsstregen, men kampen natten til torsdag dansk tid er ekstremt svær - ikke mindst når man tænker på, at målmand Rogerio Ceni er ude med karantæne. Cruzeiro har vundet sine seneste to kampe og har scoret fire mål i dem begge. I dette opgør satser vi på, at værterne vinder i en kamp med over 3.5 mål til odds 3.20.
 

Vasco da Gama 2.75 Uafgjort 3.25 Fluminense 2.40

Dette er et af de utallige Rio-derbyer, og der er tale om en kamp mellem to kriseramte klubber. Vasco er uden den karantæneramte Juninho Pernanbucano, mens Flu er uden Fabio Braga og Rafinha af samme grund. Vasco da Gama spillede senest uafgjort i et andet derby mod Flamengo, der endte 1-1 og var en håbløs forestilling. Fluminense derimod tabte senest 0-1 på udebane mod Internacional. Der er tale om et derby, der er svært at forudsige resultatet af, men Fluminense har mere kvalitet på sit hold, så vi satser på udesejren.


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet