Campeonato Brasileiro: Gremio får tiltrængt sejr over Vasco da Gama


Gremio 1.67 Uafgjort 3.50 Vasco da Gama 5.00 (Kickoff onsdag 22:30)


Gremio kæmper onsdag aften for at forsvare den tredjeplads, der sikrer klubben en plads i Copa Libertadores; Vasco da Gama derimod vil gøre alt for at undgå en nedrykning, der sandsynligvis vil få katastrofale følger for klubben.

Sådan lyder overskrifterne op til opgøret i 34. runde i den bedste brasilianske række, der fløjtes i gang 22:30 dansk tid.
 

Klik her for at læse optakt og spilforslag til kampen mellem Vitoria og Cruzeiro!
 

Gremio er i krise, og klubbens forspring til Goias og Botafogo er nu nede på et enkelt point. Værterne har ikke vundet i deres seneste fire kampe, og i det seneste opgør fik Gremio stryg af de kommende mestre fra Cruzeiro.

Onsdag aften må holdet undvære den tidligere Napoli-spiller Edu Vargas i angrebet på grund af hans forpligtelser med Chiles landshold. Træneren Renato, der floppede fælt i Roma i slutningen af 1980'erne, stiller i en 3-5-2-opstilling med Barcos og Kleber i front.

 

Vasco ligner et hold på vej frem, efter at Adilson Batista har sat sig på trænerbænken, men klubben fra Rio ligger kun ét point over nedrykningsstregen. Vasco da Gama spillede senest 2-2 mod Santos, og til kampen mod Gremio kan Batista igen gøre brug af sin defensive midtbanespiller Wendel, mens der er en hel del skader på andre positioner.

Gremio har ikke tabt hjemme til Vasco siden 2006, da gæsterne vandt 2-1. Siden dengang er det blevet til tre sejre til hjemmeholdet og to gange uafgjort.

Gremio lægger fra land som favorit - og efter fire kampe er holdet tvunget til at komme tilbage på sporet. Med tanke på afstanden mellem de to klubber i tabellen (17 point) frister spillet på hjemmesejren, og vi ender da også med at satse på tre point til Gremio og træner Renato til odds 1.67.


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet!