Campeonato Brasileiro: Santos tager sejren mod pressede Bahia


Santos 1.80 Uafgjort 3.30 Bahia 4.20 (Kickoff torsdag 22:30)


Torsdag aften dansk tid spilles de sidste kampe i 34. spillerunde i den bedste brasilianske række, og Santos og Bahia er to af de klubber, der tørner sammen.

Værterne gennemlever en meget anonym sæson, og med 45 point befinder holdet sig midt i tabellen uden at kunne nå det ene eller det andet. Torsdag aften må træner Oliveira klare sig uden Mena, der er på landsholdsopgave, men Everton Costa er klar igen efter karantæne og lægger sig i angrebet ved siden af Willian Josè. Santos har indtil videre vundet syv hjemmekampe, mens syv er endt uafgjort og kun to er tabt. Oliveira & Co. har dog ikke vundet i de seneste tre kampe, og i sidste uge smed holdet en 2-0-føring overbord på udebane mod Vasco da Gama.

Så står Bahia med problemer af en noget anden karakter. Holdet har pt. 39 point og ligger med beskedne tre point ned til nedrykningsstregen. Holdet kan dog glæde sig over ikke at have skades- eller karantæneproblemer i den normale start-11'er, hvilket betyder, at Feijao og Jussandro vender tilbage på holdet. Bahia har indtil videre vundet tre gange på fremmed græs, spillet uafgjort fem gange og har tabt hele otte udebanekampe.

Santos har dog ikke slået Bahia i de seneste fire indbyrdes opgør, der er resulteret i tre gange uafgjort og én Bahia-sejr, der bemærkelsesværdigt nok kom på Santos' hjemmebane.

Gæsterne har mest at tabe i torsdagens opgør i Santos, eftersom et nederlag med al sandsynlighed vil betyde, at Bahia ryger ned som tredjesidst. Bahia har dog ikke vundet i sine seneste seks kampe, og vi tror da også på 1-tallet til odds 1.80 i en kamp med få mål (under 2.5 til odds 1.65).


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet!