Campeonato Brasileiro: Viljen til forskel mellem Gremio og Flamengo


Gremio 1.42 Uafgjort 4.20 Flamengo 7.50 (Kickoff søndag 22:30)


Gremio er allerede skubbet fra tronen i Brasilien, men klubben vil gøre alt for at sikre sig en plads i næste års Copa Libertadores. Sent søndag aften dansk tid er Renato Gauchos tropper derfor pisket til at besejre Flamengo.

Den tidligere knap så succesfulde Roma-træner må undvære Edu Vargas, der er på landsholdsopgaver med Chile, og han stiller med et angreb bestående af Klèber og Barcos. Gremio fik en tiltrængt sejr i midtugerunden mod Vasco da Gama (1-0). Holdet havde inden da spillet fire kampe uden at vinde. Atletico Paranaense er fortsat et point foran i tabellen, men Renato & Co. må kigge sig over skulderen, hvor de vil få øje på Goias og Botafogo, der satser på at snuppe pladsen i Libertadores.

Flamengo har ikke længere noget at spille for i ligaen i denne sæson, men vil i stedet koncentrere sig om onsdagens pokalfinale. Det betyder, at gæsterne muligvis stiller med en håndfuld reserver søndag aften. Rubronegros må under alle omstændigheder undvære Amaral, der er i karantæne, og den centrale forvarsspiller Gonzalez er ligesom Vargas på landsholdstur med Chile. Flamengo har ikke vundet i de seneste to kampe (nederlag til Sao Paulo og uafgjort mod Goia), og på udebane er det i denne sæson blevet til fire sejre, seks uafgjorte og syv nederlag.

Som nævnt er det vigtigt for gæsterne at undgå skader forud for pokalfinalen, mens værterne skal have sejren for at hænge på i tabellen. Vi satser derfor på et sikkert 1-tal og på under 2.5 mål til odds 1.72.


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet!