Campeonato Brasileiro: Vitoria besejrer de kommende mestre fra Cruzeiro


Vitória 2.50 Uafgjort 3.30 Cruzeiro 2.60 (Kickoff 00:45 natten til torsdag)


Cruzeiro har allerede dækket op til festivitas. Ja, spillerne har allerede festet i weekenden efter 3-0-sejren over Gremio, der betød, at førerholdet kunne bevare afstanden på 13 point ned til nummer to i tabellen, Atletico Paranaense. Nu skal mesterskabet også sikres rent matematisk.

Det bliver dog ikke nemt for mesterskabsfavoritten natten til torsdag dansk tid, mod en af de store overraskelser i Brasileirao, Vitoria, der som nyoprykker kæmper for at kvalificere sig til næste sæsons udgave af Copa Libertadores. Ney Francos mandskab har to point færre end Botafogo, der i øjeblikket sidder på den fjerdeplads, der giver adgang til den største sydamerikanske klubturnering.

Vitoria har forsvarsspilleren Juan med igen efter overstået karantæne, og i angrebet ligger Dinei som spydspids.

Cruzeiro må undvære den offensive midtbanespiller Everton Ribeiro, der er i karantæne; Ribeiro har været en af de vigtigste spillere i jagten på mesterskabet. I angrebet spiller Borges, og bag ved ham ligger Goulart, Julio Baptista og Dagoberto.

Cruzeiro fører 19-6 i de indbyrdes opgør mod Vitoria, og det er et overtag, der først og fremmest er skabt de seneste sæsoner, eftersom Cruzeiro kun har tabt én gang i de seneste otte indbyrdes opgør.

Oddsene fortæller os, at det bliver en meget tæt kamp, men Vitoria er et meget vanskeligt hold at slå på eget græs, hvilket en hjemmebanestatistik med blot et enkelt nederlag i sæsonen taler sit tydelige sprog om. Vi satser derfor på 1-tallet til odds 2.50 og satser på, at Cruzeiro dermed får lov til at fejre mesterskabet i den efterfølgende hjemmekamp mod Ponte Preta.


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet!