Capital One Cup: 10 ting du bør vide før Swansea-Chelsea


10. Med sin 2-0-sejr i det første opgør af Capital One Cup'ens semifinale vandt Swansea over Chelsea for første gang siden april 1981. The Swans har odds 4.25 på at sejre igen.

9. Chelsea har imidlertid en 9-6-statistik mod aftenens cup-modstander og har vundet to af sine tre kampe siden den første semifinalekamp. The Blues er tvunget til at vinde med tre mål for at gå direkte videre og har odds 15.00 på en 3-0-sejr.
 
8. The Blues havde 64 pct. af spillet og 24 skud på mål, da holdene mødtes for to uger siden. Men Swanseas forsvar holdt stand, og waliserne har odds 1.30 på at gå videre til finalen.

7. I de to holds indbyrdes Premier League-kamp på Liberty Stadium tidligere på sæsonen scorede Pablo Hernandez et sent mål i en kamp, hvor Laudrups drenge klarede 1-1. Endnu en 1-1'er kaster odds 6.50 af sig.

6. Chelsea har scoret flere mål (16) i denne sæsons Capital One Cup end noget andet hold. The Blues har odds 2.50 på at score i begge halvlege onsdag aften.

5. Swanseas målmand, Gerhard Tremmel, ligger delt nummer ét blandt de målmaænd, der har lavet flest redninger i turneringen (30). The Swans har odds 5.75 på at holde clean sheet.

4. Chelsea har ikke vundet to kampe i træk siden sidste halvdel af december. London-holdet skal vinde for at nå til finalen. Sker det, får du dine penge 3.40 gange igen.

3. I weekenden vandt Michael Laudrups hold sin første kamp siden sejren på Stamford Bridge. 3-1 blev det mod Stoke. Endnu en 3-1-sejr til The Swans giver odds 26.00.

2. Chelsea vandt trofæet senest i 2007, da man besejrede Arsenal i finalen på Millennium Stadium. The Blues har vundet League Cup'en fire gange i klubbens historie og har odds 3.75 på at gøre det for femte gang i denne sæson.

1. Det er første gang, Swansea er nået til semifinalerne i League Cup'en. Klubben har aldrig vundet et stort nationalt trofæ og har odds 2.00 på at gøre det for første gang i februar, hvor finalen spilles.