Capital One Cup: 10 ting du skal vide før Manchester City-Newcastle


10. Manchester City har vundet sine seneste tre kampe mod Newcastle med cifrene 2-0. En gentagelse af det resultat onsdag aften i Capital One Cup giver odds 8.50.

9. The Magpies har kun scoret én gang i deres seneste syv kampe mod City. Sidst Newcastle scorede to gange mod de lyseblå, var i oktober 2008. Gæsterne har odds 1.27 på at tabe.

8. Newcastle havde ni skudforsøg mod Citys 10, sidst klubberne tørnede sammen - i Premier League i august - men Alan Pardews udvalgte ramte ikke målet én gang. Newcastle har odds 2.08 på ikke at komme på tavlen.

7. Citys 1-2-nederlag ude mod West Ham i lørdags satte en stopper for mestrenes stime på syv kampe uden nederlag. Manuel Pellegrini & Co. har ikke vundet i to kampe i træk og har odds 3.65 på heller ikke at vinde onsdag aften på Dobbeltchancen.

6. Newcastle fik for første gang i denne sæson sin anden sejr i træk, da Pardews tropper slog Tottenham søndag. Sidst de sorthvide vandt tre kampe i træk, var i november 2013, og gæsterne har odds 10.00 på at levere overraskelsen onsdag i Manchester.

Se Citys 2-0-sejr over Newcastle i sidste sæsons League Cup:

5. Sammy Ameobis scoring på White Hart Lane var den 22-åriges første sæsonmål. Ameobi har før lavet to kasser i ligacup'en og har odds 27.00 på at score i en Newcastle-sejr.

4. Newcastle har ladet modstanderen score først i syv af sine seneste otte kampe. City har odds 1.24 på at score det første mål onsdag aften.

3. David Silvas mål mod West Ham lørdag var den spanske landsholdsspillers fjerde mål i 16 optrædener for klub og landshold i denne sæson. Den 28-årige har odds 3.60 som målscorer.

2. Emmanuel Riviere har lavet 50 pct. af Newcastles ligacupmål i denne sæson (to ud af fire). Han har odds 11.50 som første målscorer.

1. Stevan Jovetic har kun lavet to mål for Man City i denne sæson og har et gennemsnit på blot 1,8 skudforsøg per kamp. Den 24-årige har odds 4.75 som sidste målscorer onsdag aften.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!