Capital One Cup: 10 ting du skal vide før Tottenham-Newcastle


10. Tottenham og Newcastle har mødt hinanden 152 gange gennem tiden (alle turneringer inkluderet) med 64 Spurs-sejre, 56 Magpies-sejre og 32 uafgjorte til følge. Hjemmesejr onsdag aften giver odds 1.78.

9. Af disse 152 opgør er tre blevet spillet i ligacup'en, hvilket har resulteret i to sejre til Tottenham og én gevinst til Newcastle. Hjemmesejr eller uafgjort giver odds 1.22 på Dobbeltchancen.

8. De to klubber mødtes på White Hart Lane i ligaen i oktober, og dengang vandt gæsterne 2-1. Endnu en udesejr til Newcastle kaster odds 4.40 af sig.

7. I sine seneste seks kampe har Tottenham vundet tre gange, spillet uafgjort én gang og tabt to gange.

6. Newcastle har fået de samme resultater som Tottenham i de seneste seks kampe (3-1-2), men tabte senest 1-4 i London til Arsenal.

LÆS MERE: Fakta om Liverpools udekamp mod formstærke Bournemouth!

5. I tre af Tottenhams otte hjemmekampe i ligaen i denne sæson er der scoret under 2.5 mål, mens det fem gange er blevet til flere scoringer. Over 2.5 kasser giver odds 1.68.

4. I fem ud af Newcastles ni udekampe i ligaen i denne sæson er der scoret under 2.5 mål, mens det fire gange er endt med flere scoringer. Under 2.5 mål på White Hart Lane giver odds 2.15.

3. Tottenham har indtil videre elimineret Nottingham Forest og Brighton fra denne turnering, og begge kampe blev spillet på White Hart Lane.

2. Newcastle derimod er nået til kvartfinalerne på bekostning af Gillingham, Crystal Palace og Manchester City.

1. Sidst de to klubber mødtes i ligacup-sammenhæng, var i september 2008, da Tottenham vandt 2-1 i Newcastle. Mål til begge hold onsdag aften giver odds 1.66.