Capital One Cup: 10 ting du skal vide før Manchester United - Sunderland


10. Sunderland tager en 2-1-føring med sig ind til returkampen onsdag i semifinalen i Capital One Cup mod Manchester United, efter at outsideren for første gang siden november 2000 slog United tidligere på måneden. Sunderland har odds 2.80 på at avancere til finalen.

9. Kevin Phillips scorede på straffe i overtiden i ligacupkampen mod United for 13 år siden. Siden dengang er The Black Cats ikke kommet længere end fjerde runde. Sunderland har odds 8.00, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

8. Fabio Borini scorede Sunderlands sejrsmål i anden halvleg på Stadium of Light i den første kamp (se videoen herunder), og angriberen har nu lavet to kasser i tre kampe. Borini har odds 5.25 som målscorer onsdag aften i Manchester.

7. United havde spillet 21 kampe uden at tabe til Sunderland (17-4-0) og slog dem 3-1 på Old Trafford sidste sæson. En gentagelse af det resultat giver odds 12.50.

6. United har tabt fire af sine seneste fem kampe og fire af sine seneste syv hjemmekampe. Endnu et nederlag efter 90 minutter onsdag giver odds 10.00.

5. Javier Hernandez lavede et trøstemål i 1-3-nederlaget til Chelsea sidste søndag. Det var tredje gang i sæsonen, at mexikaneren har scoret for United, og han har odds 4.50 på at gøre det igen onsdag.

4. Sunderland har ikke tabt i sine seneste fire kamp (3-1-0) og har scoret minimum to mål i hver kamp i den periode. Gæsterne har odds 3.50 på enten at vinde eller spille uafgjort onsdag aften.

3. Fløjen Adam Johnson har lavet fem mål i fire kampe for Sunderland inklusiv udligningen i 2-2-kampen mod Southampton sidste lørdag. Johnson har odds 7.50 som målscorer.

2. United har lukket mål ind som det første hold i fire af sine seneste fem kampe og har odds 3.25 på at gøre det samme onsdag på Old Trafford.

1.United havde 16 skudforsøg mod Sunderlands ni i det første semifinaleopgør, men det var kun fire af storklubbens tilnærmelser, der var inden for rammen. Hjemmeholdet har odds 1.33 på at vinde onsdag aften.


Skal Rooney til Real? Klik her for at læse onsdagens Transfersnak på Blog.unibet.com!