Capital One Cup: 10 ting du skal vide før Sunderland - Chelsea


10. Chelsea har vundet sine seneste seks kampe mod Sunderland i alle turneringer. London-klubben er da også storfavorit til at tage sejren tirsdag aften med odds 1.57.

9. Selvom Sunderland er nået til kvartfinalerne i Capital One Cup, så har holdet kun vundet to ligakampe i denne sæson. Hjemmesejren giver odds 6.00. 

8. Sunderland ligger på en delt førsteplads, når det kommer til indkasserede mål i Premier League i denne sæson (30). Clean sheet til The Black Cats giver odds 6.50.

7. Gus Poyets mandskab har scoret otte mål i sine seneste tre League Cup-kampe. Rent bur til Chelsea giver odds 2.20.

6. Chelsea stiller op i sin tredje turnering den seneste uge, når holdet står over for Sunderland. Gæsterne har odds 1.24 på at gå videre til semifinalerne. 

5. José Mourinho har vundet Capital One Cup to gange tidligere med Chelsea. The Blues har odds 4.00 på at vinde turneringen for tredje gang under portugiserens styring. 

4. De to klubber mødtes tidligere på måneden i Premier League på Stadium of Light. Chelsea vandt kampen 4-3, og en gentagelse af det resultat er oppe i odds 110.00. 

3. Eden Hazard blev dobbelt målscorer i ovennævnte kamp (se videoen herunder). Belgieren har odds 14.00 på at score minimum to kasser tirsdag aften.

 
2. Jozy Altidore åbnede scoringen for Sunderland i det seneste opgør mod Chelsea. Angriberen har odds 8.50 som første målscorer. 

1. Altidores angrebspartner Steven Fletcher har kun scoret to mål i 12 optrædener for sin klub i denne sæson. Han har odds 3.85 som målscorer mod Chelsea.


Klik her for at læse vores optakt til tirsdagens anden Capital One Cup-kamp mellem Leicester og Manchester City!