Capital One Cup: Kriseramte Tottenham skal rejse sig mod lokalrivalen West Ham


Tottenham 1.42 Uafgjort 4.40 West Ham 8.00 (Kickoff onsdag 20:45)


Bølgerne går højt i Tottenham for tiden. Det kan ikke være anderledes efter fyringen af Villas Boas og den midlertidige forfremmelse af Sherwood, der skal styre holdet, indtil en ny manager er fundet. Den portugisiske træner måtte betale dyrt for 0-5-ydmygelsen søndag mod Liverpool og en general fornemmelse af, at holdet ikke var i stand til at hæve sig over det middelmådige samtidig med, at det løb ind i nogle ordentlige øretæver (husker I 0-6-lussingen ude mod Manchester City for bare et par uger siden?). Onsdag aften får Spurs så chancen for at komme op på hesten igen i Capital One Cup, når lokalrivalerne fra West Ham kommer på besøg på White Hart Lane.

Sherwood vil helt sikkert foretage visse ændringer i start-11'eren i forhold til i søndags, men det er fundamentalt for Tottenham at avancere til semifinalerne efter de seneste tiders negative resultater. Tottenham må med sikkerhed klare sig uden Rose og Vertonghn i forsvaret, Christian Eriksen på midtbanen og Adebayor i angrebet, da de alle er skadet. I stedet får Chiriches chancen i forsvaret, mens Defoe skal agere spydspids med assistance fra Townsend, Holtby og Sigurdsson.

West Ham befinder sig i en vanskelig situation i ligaen, og efter 0-0-resultatet på eget græs mod Sunderland har Allardyce & Co. blot ét sølle point ned til nedrykningsstregen. I Premier League vandt The Hammers overraskende 3-0 på udebane mod Tottenham i begyndelsen af oktober. I den kamp forsvarede West Ham sig godt, og i offensiven slog outsiderne til, da det gjaldt. I onsdagens kamp er gæsterne uden målmand Henderson, Reid, Carroll og Petric. Allerdyce satser på Carlton Cole i angrebet.

Tottenham må og skal vinde foran eget publikum efter den seneste tids stribe af skuffelser. For West Ham er kampen en god mulighed for at få lidt krydderi til en sæson, der næppe kommer til at byde på mange lækkerier for klubbens tilhængere. Vi tror mest på hjemmeholdets motivationsfaktorer og satser derfor på 1/1 på Halvleg/Fuldtid til odds 2.06.


Klik her for at læse optakten til onsdagens anden kvartfinale, Stoke - Manchester United!