Capital One Cup: Leicester byder Manchester City op til dans


Leicester City 8.50 Uafgjort 5.00, Manchester City 1.36 (Kickoff tirsdag 20:45)


Der er ikke langt til jul, men i stedet for at gå i hi som mange andre steder, så intensiverer den engelske fodbold blot programmet med kampe i Premier League, Capital One Cup og FA Cup.

Vi begynder med kvartfinalerne i Capital One Cup - også kendt som League Cup - og klokken kvart i ni tirsdag aften mødes Leicester City og Manchester City på King Power Stadium i en knald-eller-fald-kamp.

Værterne har som så mange sæsoner forinden gang i en rigtig fin sæson i The Championship, og Pearsons hold går efter den direkte oprykning til den bedste engelske række uden at skulle ud i de nervepirrende playoffkampe, der sidste sæson var direkte ubarmhjertige mod Leicester: Efter at have besejret Watford i den første semifinalekamp på hjemmebane tabte The Foxes returkampen på Vicarage Road 2-1 på grund af et mål i sidste minut og tillod sig endda at brænde et straffespark, der førte til Watfords 3-1-scoring på kontra.

Hjemmeholdet befinder sig dog ikke i den bedste periode netop nu. Selvom Leicester ligger nummer tre og blot har tre point op til førerholdet, QPR, så har holdet ikke vundet i de seneste tre kampe (0-1-2), og i tirsdagens kamp må man undvære St Ledger, der er skadet.

Manchester City går derimod ind til opgøret med en meget vigtig ligasejr i bagagen. 6-3-sejren over Arsenal på Etihad har genåbnet mesterskabsstriden, hvor Pellegrini og City pt. ligner det mest åbenlyse bud på en titelkandidat.

The Citizens vandt desuden for en uge siden på udebane mod de forsvarende Champions League-mestre, Bayern München, og de lyseblå var tæt på at score det fjerde mål, der havde givet englænderne førstepladsen i gruppen på bekostning af tyskerne. 

Tirsdag aften må City klare sig uden Aguero, der på grund af sin skade fra kampen mod Arsenal muligvis misser samtlige kampe over julen. Pellegrini satser derfor på Dzeko i angrebet med Milner, Jovetic og Jesus Navas bagved.

Udeholdet går naturligvis på banen som storfavoritter, men City har ikke været imponerende på udebane i denne sæson - især ikke i Premier League. Mens holdet har vundet otte ud af otte hjemmekampe, er det kun blevet til to sejre på fremmedgræs. Leicester er ikke et hold, man bare vader henover, og vi satser på, at begge mandskaber kommer på tavlen til odds 1.73.
 

Klik her for at spille på Capital One Cup hos Unibet!