Capital One Cup: United vil fortsætte de gode takter mod Stoke


Stoke City 4.60 Uafgjort 3.70 Manchester United 1.78 (Kickoff onsdag 20:45)


Efter tirsdagens sejre til Manchester City og Sunderland, der besejrede henholdsvis Leicester City og Chelsea, skal vi onsdag aften have afgjort de resterende to kvartfinaler i den engelske ligacup, Capital One Cup. Kvart i ni på Britannia Stadium skal hjemmeholdet, Stoke, op imod gæsterne fra Manchester United.

Værterne, der er trænet af Mark Hughes, gør det rigtig godt på eget græs i Premier League, hvor det er blevet til tre sejre, fire uafgjorte og blot ét nederlag (mod Norwich). På udebane har The Potters det dog mere end vanskeligt, selvom det senest blev til et værdifuldt point i Stoke. Hughes må til onsdagens opgør undvære Huth og Etherington, der begge er skadet. Hjemmeholdets angreb består af Jones og Walters.

For Manchester Uniteds skotske manager, David Moyes, har den seneste uges resultater givet tiltrængt luft. Først vandt holdet 1-0 på hjemmebane mod Shakhtar Donetsk i Champions League, hvilket sikrede englænderne gruppens førsteplads, og derefter besejrede The Red Devils overbevisende Aston Villa 3-0 i Premier League.

I Capital One Cup har Moyes for vane at stille med en del reserver, og onsdagens kamp bliver ingen undtagelse. Carrick, Fellaini, Nani og Van Persie er alle skadet, og derfor bliver der naturlig plads til nye ansigter. Danske Anders Lindegaard får tid i målet, mens Zaha spiller helt i front.

United slog tidligere på året Stoke 3-2 hjemme på Old Trafford, men favoritterne får det ikke nemt på Britannia Stadium. Gæsterne er dog stærkere end for bare et par uger siden, og forsvaret virker mere solidt. Manchester United er 10 point efter topholdet Arsenal, og som nummer otte i Premier League kan storklubben ikke tillade sig at undervurdere ligacup'en. Vi satser på udesejren til odds 1.78.


Klik her for at spille på Capital One Cup hos Unibet!