The Championship: Brentford og Fulham leverer målrigt London-derby


The Championship er nået til 18. spillerunde, og fredag aften spilles der et længe imødeset London-derby, samtidig med at Cardiff tager imod Reading.

På Griffin Park tager Brentford imod Fulham, og begge mandskaber går ind til opgøret i fin form. Det er ganske mange år siden, at de to klubber har haft anledning til at møde hinanden i ligasammenhæng, men efter Brentfords oprykning til den næstbedste engelske række og den samtidige nedrykning fra Premier League fra Fulhams side står de to London-hold over for hinanden, efter at Fulham tilbage i august besejrede Brentford i Capital One Cup.

The Bees imponerer alt og alle i deres første sæson i The Championship. Warburtons mandskab har indtil nu vundet otte kampe, spillet fire uafgjort og tabt fem, og hvis sæsonen sluttede nu, så ville der være playoff til Premier League på menuen. I de seneste seks kampe har Brenford kun tabt én gang (1-3 i Bolton), og holdet har vundet sine seneste tre ligakampe inklusiv den seneste kamp for to uger siden - før landsholdspausen - mod lokalrivalen Millwall (3-2).

Andre Gray har scoret tre mål i de seneste fire kampe for The Bees, og sammen med Toral er det fredag endnu en gang ham, der udgør angrebet, mens Pritchard, der er lejet i Tottenham, ligger lige bagved.

Fulham er efter en katastrofal sæsonstart begyndt at finde sporet efter Kit Symons' ankomst på bænken i sidste måned og fyringen af Felix Magath. The Cottagers har indtil nu vundet fem kampe, spillet fire uafgjort og tabt otte, men de hvidblusede har ikke tabt i de seneste seks ligakampe (3-3-0). Symons har dog endnu til gode helt at få styr på sit forsvar, der har lukket 14 mål ind i samme periode.

Hos gæsterne er der en smule tvivl om Zverotic og Ruiz, der hver især har været på landsholdsopgaver i den forgangne uge, mens McCormack, der har afsonet én spilledags karantæne, med sikkerhed er at finde i start-11'eren, efter at han afgjorde ligacup-opgøret i august.

Det er ikke nemt at forudse resultatet af dette London-derby, men Brentford er på hjemmebane, og odds 2.25 på miniputterne er derfor meget interessant. Med tanke på, at begge holds forsvar vakler en del, bør man også overveje odds 1.71 på over 2.5 mål.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!