The Championship: Genfødte Watford giver formsvage Wigan stryg


Ingen havde kunne klandre The Hornets, hvis nedturen var fortsat i udekampen mod The Cottagers. Klubben fra Vicarage Road har skiftet trænere, som andre skifter skjorter i denne sæson, og klubben er pt. på sin fjerde cheftræner i form af Jokanovic. Der har været rygter om dårlig stemning i omklædningsrummet, og nu ser det ud til, at Jokanovic har taget affære.

Veteran og lejespiller Keith Andrews er allerede blevet sendt retur til Bolton, mens McGugan er lejet ud til Sheffield Wednesday, og den sidste ballademager, Lloyd Dyer, forsvinder med garanti, når transfervinduet åbner i januar. Den tidligere Leicester-spiller var i konstant mundhuggeri med den tidligere træner, Beppe Sannino, og ser ikke ud til at have lagt uvanerne fra sig. Det giver ikke forlængelse af ens kontrakt.

Inden sejren mod Fulham stod Watford med fire nederlag i træk - samtlige med ét måls margin - og Deeney & Co. havde tabt færten af playoff-feltet. Netop Deeney stod for et hattrick på Craven Cottage og kan prale af at have lavet syv ligamål i sæsonen.

Brentford jagter forsvarer Tommie Hoban, mens Diego Fabbrini tilsyneladende forsvinde i transfervinduet. Keeper Bond var tvivlsom før kampen mod Fulham, men er helt sikkert tilbage på bænken. Forsvarsspilleren Gabriel Tamas bliver dermed ikke klar.

Malky Mackay vender tilbage til sin tidligere arbejdsgiver Watford - klubben han forlod til fordel for Cardiff tilbage i juni 2011. Efter at skotten fik fyresedlen af Wales-klubben for nøjagtigt et år siden, har Mackay været ude i et stormvejr på grund af racistiske udtalelser i sin tid som træner hos The Bluebirds.

Efter at Uwe Rösler fik sparket i Wigan, mente The Latics' bestyrelsesformand, som selv har været i søgelyset for udtalelser som "jøder kan lide penge, at Mackay var den rette mand for klubben. Ansættelsen kan indtil videre ikke siges at have givet pote. Uafgjort mod Middlesbrough (1-1) og nederlag til Sheffield Wednesday (1-2) og Norwich (0-1) gør, at Wigan befinder sig næstsidst i The Championship med 17 point.

Shaun Maloney vendte tilbage i kampen mod Norwich, og Ali Al-Habsi var på bænken, mens Scott Carson fik plads mellem stængerne.

Watford er tilbage på sporet, mens Wigans kvaler fortsætter. Det lugter af en ny Watford-sejr, og det kan blive grimme cifre for de hårdtprøvede gæster.

Spilforslag:
Sats på sejr til Watford til odds 2.00
Sats på 3-0 til odds 16.00