The Championship: Leeds udnytter hjemmebanefordelen mod Blackburn


Leeds United 2.20 Uafgjort 3.35 Blackburn Rovers 3.30 (Kickoff onsdag 16:00)


Ligesom i resten af England er der ikke noget hvile til spillerne i The Championship, og allerede 1. januar går holdene på banen for at spille 24. runde af sæsonen.

En af de mest interessante kampe spilles på Elland Road, hvor værterne, Leeds, tager imod Blackburn. Begge hold er i øjeblikket uden for playoffzonen, men de holder snor i de nederste af pladserne. Leeds har for eksempel det samme antal point som Ipswich på sjettepladsen.

Leeds tabte senest på udebane til Nottingham Forest, og i de seneste fem kampe har den tidligere storklub kun vundet én gang. Hjemme på Elland Road er holdet imidlertid ubesejret i syv opgør, og onsdag vil holdet gøre alt for at fortsætte den positive stime foran eget publikum. McDermott har ikke de store skadesproblemer og stiller blandt andet op med McCormack og Matt Smith i angrebet.

Blackburn tabte ligedes sin seneste kamp (2-3 på hjemmebane mod Birmingham), og Rovers ligger før onsdagens kamp fire point bag ved Leed. David Dunn er parat til at indtage sin plads på midtbanen, mens Rhodes ligger som eneste angriber med Cairney bag ved sig.

Som tidligere nævnt går begge klubber efter en playoffplads, men i dette opgør tror vi, at hjemmebanefaktoren bliver udslagsgivende til Leeds' fordel. 1-tallet giver god spilværdi til odds 2.20, og vi tror ligeledes, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.83.


Klik her for at spille på engelsk fodbold hos Unibet!