The Championship Play Off: 10 ting du bør vide før Leicester City-Watford


10. Watford slog Leicester 2-1 i begge indbyrdes kampe i Championship denne sæson og sluttede med ni point mere end playoff-rivalen. Endnu en Watford-sejr torsdag giver odds 3.50. 

9. Mål i første halvleg fra Troy Deeney og Nathanial Chalobah var nok for The Stags mod Leicester for tre uger siden, og det samme resultat giver odds 12.50. 

8. Leicester har kun vundet én af sine seneste seks hjemmekampe - en 3-2-sejr over Bolton sidste måned. De har ikke slået Watford i de seneste tre forsøg, men har odds 2.05 på at vinde dette playoff-opgørs første kamp. 

7. Harry Kane scorede Leicesters trøstemål, da de to klubber mødtes i april, hvilket var lånespillerens andet mål nogensinde for sin nye klub. Leicester har odds 1.18 på at score i kampen. 

6. Watford har tabt tre af sine seneste fem udebanekampe og vundet de to. De har odds 1.28 på nederlag eller uafgjort på dobbeltchancen.

5. Det er tredje gang på otte sæsoner, at Watford spiller playoff i The Championship. De rykkede op i 2006 (se herunder), men tabte i semifinalerne mod Hull City i 2008. Gianfranco Zolas mænd har odds 2.00 på at nå finalen.4. Leicester derimod har tabt to gange i Championships playoff-semifinaler siden 2010 og har som favorit odds 1.80 på at nå til Wembley. 

3. Watfords Matej Vydra og Chris Wood fra Leicester sluttede sæsonen i The Championship som nummer fire på topscorerlisten med 20 mål hver. Der er odds 1.70 på, at begge hold scorer. 

2. Leicester har kun holdt to gange clean sheet på hjemmebane mod Watford i de to holds otte indbyrdes kampe siden august 2002. The Stags har odds 1.38 på at score torsdag. 

1. The Foxes har indkasseret mål først i deres seneste fire kampe og har odds 2.15 på at gøre det samme i denne første semifinalekamp.


Klik her for at spille på kampen mellem Leicester City og Watford hos Unibet