Championship: Sheffield Wednesday vs. Leeds United


Sheffield Wednesday 2.30, uafgjort 3.30, Leeds United 2.90

Yorkshire-naboerne har to meget forskellige udgangspunkter før fredagens kamp. Efter en fin start på sæsonen har Dave Jones' Wednesday spillet sig under nedrykningsstregen takket være otte point i 10 kampe. The Owls har 0-1-4 i sine fem seneste kampe i ligaen, og klubben har heller ikke magtet at finde vejen til netmaskerne i tre af disse fem opgør. Du får dine penge 4.50 gange igen, hvis du spiller på, at hjemmeholdet ikke scorer.

Neil Warnock har for alvor fået sparket gang i Leeds efter sommerens enorme udskiftninger i spillertruppen. Elland Road-klubben står bogført med 4-1-0 i de seneste fem kampe i The Championship og har overhovedet ikke problemer med at finde vejen til modstanderens mål. Leeds har således lavet to eller flere mål i fire af de fem kampe. 2-0 og 2-1 i Leeds' favør er sat til henholdsvis odds 16.00 og 22.00.

Luciano Becchio er vigtig for Leeds. Argentineren har scoret ni mål i alt i denne sæson, hvoraf otte har været i ligaen. Vi sidder med følelsen af, at angriberen har potentiale til at score i begge halvlege. At udeholdet scorer i både første og anden halvleg giver odds 3.60.

Spilforslag:
Sats på, at hjemmeholdet ikke scorer til odds 4.50
Sats på 1-2 og 0-2 til henholdsvis odds 16.00 og 22.00