Championship-spilforslag: Charlton vs. Crystal Palace


Charlton 2.00, uafgjort 3.40, Crystal Palace 3.45 (14. september kl. 20:45)

Et rent London-opgør på Selhurst Park lørdag, når oprykkeren Charlton tager imod Crystal Palace. The Addicks har begyndt sæsonen som de fleste nyoprykkede hold. Uafgjort 1-1 mod Birmingham på St Andrew's var stabilt, mens 2-1 over Leicester i kampen efter var tilsvarende solidt.

Derefter fik Chris Powells mænd en målløs pointdeling mod Hull og et nederlag til Forest (1-2). Det, vi kan konkludere allerede nu, er, at Charlton har desperat brug for et par angrebsspillere, som kan garantere scoringer. At ingen spiller står bogført for mere end én scoring efter fire kampe, beviser netop dette.

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke blåstemplet Palace til trods for 2-1-sejren over Wednesday. Udeholdet havde flest chancer i den kamp, selv om The Eagles vel og mærke havde bolden mest.

Manager Freedman har mistet sit holds bedste spillere. Darren Ambrose og Sean Scannell er begge solgt, mens Wilfried Zaha forsvinder, når vi skriver januar. Derfor er det måske ikke så besynderligt, at Selhurst-klubben ligger under stregen med tre små point.

Bedste spil:

Sats på uafgjort til odds 3.40.

Sats på under 2.5 scoringer til 1.72.

Sats på, at Charlton fører ved pausen, og at kampen ender uafgjort til 16.00 (Halvleg/Fuld tid).