Conference: Bristol Rovers henter smal sejr mod Dartford


The Pirates røg ud af det engelske ligasystem for første gang siden 1920, og det er den tidligere Mansfield- og Hartlepool-spiller Darrell Clarke, der har fået den vigtige opgave at hive Bristol Rovers op i League Two igen. Med to oprykninger i sine tre år som Salisbury-manager kan den 36-årige meget vel være manden, der bringer smilene tilbage på Memorial Stadium.

Hjemmeholdet har kun tabt én gang på eget græs i de seneste 10 ligakampe (6-3-1) og befinder sig kun ét point under playoffstregen - og slutspillet er, hvad de fleste klubber i Conference kan håbe på. Topholdet Barnet har allerede skabt et hul på fem point ned til andenpladsen, og det er kun førstepladsen, der kaster direkte oprykning af sig.

Rovers måtte se midtbanespilleren John-Joe O’Toole forsvinde til Northampton Town efter sidste sæsons nedrykning. Akinde (7), Cook (7) og MacDonald (5) har imidlertid sørget for, at de blåhvide har spillet otte kampe i træk uden at tabe.

Træner Clarke kan desuden glæde sig over at have Steve Mildenhall og Ollie Clarke med igen, efter at de to har afsonet karantæne.

Kent-klubben Dartford er ikke oppe i de samme luftlag som tirsdagens modstander, men træner Tony Burmans gutter udgør et hårdtarbejdende kollektiv. The Darts sluttede på 22. pladsen i sidste sæson - noget, der som udgangspunkt betyder nedrykning. Salisbury mistede imidlertid sin plads i rækken på grund af økonomiske problemer, og så fik Dartford foræret en ny sæson i The Conference.

Gæsterne ligger pt. på 18. pladsen, men har kun tre point ned til Southport på den øverste nedrykningsplads. Uanset hvad er der en del positive ting at tage med fra Dartfords seneste kampe; fem point er det blevet til i de seneste tre kampe (1-2-0) med en 2-1-sejr over Nuneaton, 2-2 mod Welling og 1-1 mod Grimsby. I sidste kamp spillede Dartford godt nok til at have fortjent alle tre point.

 

Vurdering:

Historisk set er der ikke meget at basere vores spilforslag på; den eneste gang de to klubber har mødt hinanden, var tilbage i 1934, da Bristol Rovers vandt 1-0 i FA Cup'en. Rovers er ubesejret på eget græs i denne sæson (5-2-0), mens Dartford har resultatstatistikken 1-2-6 på udebane. Selvom det er 11 pladser mellem klubberne i tabellen, så har The Pirates ikke meget at prale af rent offensivt. 17 mål i 14 kampe gør, at vi satser på en gentagelse af det hidtil eneste resultat mellem de to engelske klubber.

 

Spilforslag:
Sats på hjemmesejr til odds 1.42
Sats på resultatet 1-0 til odds 6.50