Conference: Welling leverer overraskelsen på udebane mod Kidderminster


Kidderminster kunne ånde lettet op for en lille uge siden, da ægteparret Ernie og Kath Lane valgte at fortsætte sin rundhåndende pengestøtte til Worcestershire-klubben.

Selvom de sorte økonomiske skyer ikke længere truer i horisonten, så er The Harriers nødt til at hæve niveauet på banen. 2-1-2 i de seneste fem ligakampe fortæller alt om, hvor ustabile Gary Whilds udvalgte har været. Hjemmebanenederlag (0-1), uafgjort 1-1 mod Telford og udebanesejr med cifrene 3-2 mod Woking illustrere de rødklædtes rutsjebanetur.

Kidderminster stiller op uden Josh Gowling, der fik sit femte gule kort i sæsonen i lørdags.

Bexley-klubben Welling befinder sig helt nede på 17. pladsen i Conference, og måske er det, hvad man kan forvente af et mandskab, der fik sin første sejr i sæsonen den 9. september. The Wings tabte den efterfølgende kamp 1-2 mod formstærke Wrexham, men står ubesejret i sine seneste fem ligakampe (2-3-0).

Manager Jamie Day gjorde klogt i at hente målmaskinen Harry Beautyman fra Sutton United i sommeren 2013. Den 22-årige står noteret for syv fuldtræffere i denne sæson, hvoraf de fem er sat ind i de seneste syv opgør.

Træner Day må klare sig uden karantæneramte Jake Gallagher (fem advarsler), mens duoen Charlie Penney og Tobi Sho-Silva er ude med skader.

 

Vurdering:

Da klubberne mødtes i sidste sæson, var det første gang siden sæsonen 1999/00, at Kidderminster og Welling tørnede sammen. The Harriers vandt begge kampe i 2013/14 med henholdsvis 2-1 og 2-0, men det er længe siden nu, og selvom hjemmeholdet er favorit med odds 1.50, så er det udeholdet, der er i bedst form rent resultatmæssigt, og derfor frister oddset 6.50 på 2-tallet.

 

Spilforslag:
Sats på sejr til Welling til odds 6.50
Sats på resultatet 1-2 til odds 18.00

LÆS MERE: Følg vores dækning af de mindre ligaer rundt omkring på kloden