Copa del Rey: 10 ting du skal vide før Atletico Madrid-Barcelona


10. Barcelona besejrede Atletico 1-0 i den første Copa del Rey-ottendedelsfinale - catalanernes første 1-0-sejr over Madrid-klubben i mere end to årtier. Barca har odds 8.00 på at vinde med de samme cifre onsdag aften i den spanske hovedstad.

9. Lionel Messi scorede det eneste mål i en kamp, der blot bød på fem forsøg inden for rammerne, og argentineren har odds 4.70 på at blive første målscorer igen.

8. Barca har kun tabt én af sine seneste 14 kampe mod Atletico (et 0-1-nederlag i sidste sæsons udgave af Champions League). Barca har odds 1.34 på ikke at tabe på Dobbeltchancen.

7. Catalanerne har allerede besejret Atleti to gange i denne sæson og har scoret først i de seneste tre indbyrdes opgør. Gæsterne har odds 3.75 på at vinde uden at indkassere mål.

6. Atletico har vundet sine seneste fire hjemmekampe - alle fire med en margin på to scoringer. Værterne har odds 24.00 på at sejre 3-1.

5. Antoine Griezmann blev dobbelt målscorer for Atletico i sidste weekends 3-1-lokalderbysejr over Rayo Vallecano og er nu oppe på 13 sæsontræffere. Franskmanden har odds 3.40 på at score.

4. Barca har vundet seks kampe i træk og bankede seks kasser ind mod Elche i sidste weekends La Liga-runde. Gæsterne har odds 3.45 på at føre ved pausen og vinde kampen.

3. Barcelona har rent faktisk lavet 14 mål i sine seneste tre udekampe - et gennemsnit på 4,6 scoringer per kamp. Gæsterne har odds 5.10 på at score over 2.5 mål.

2. Neymar scorede to gange for Barca i Elche og er dermed oppe på 19 sæsonscoringer, hvoraf fem er lavet i år. Brasilianeren har odds 13.00 på at score mindst to gange.

1. Raul Garcia har lavet otte mål og fået 10 gule kort i denne sæson. Atletico-profilen har lavet to mål i år og har odds 4.75 på at score onsdag aften på Vicente Calderon.