Copa del Rey: 10 ting du skal vide før Real Madrid-Atletico Madrid


10. Atletico besejrede Real Madrid 2-0 i første del af denne ottendedelsfinale i Copa del Rey. Det var Atleticos tredje sejr i træk over lokalrivalen, og gæsterne har odds 1.30 på at gå videre torsdag aften.

9. Atletico har for første gang i klubbens historie slået Real tre gange i træk og har odds 6.00 på at vinde på Bernabeu.

8. Raul Garcias mål på straffe åbnede scoringen på Calderon sidste uge, og det var midtbanespillerens syvende mål i sæsonen og det andet mod Real. Garcia har odds 5.80 på at score igen.

7. Real besejrede Espanyol 3-0 i weekenden og satte dermed en stopper for en stime på to nederlag - klubbens værste periode siden august/september. Real har odds 1.53 på at vinde.

6. Real er som minimum nået til kvartfinalerne i Copa del Rey de seneste fire sæsoner. Værterne har odds 3.50 på at avancere.

Se højdepunkterne fra Atletico Madrids 2-0-sejr i sidste uge:

5. Atleticos 1-3-nederlag i Barcelona i søndags var klubbens andet nederlag i seks kampe. Gæsterne har odds 1.13 på ikke at vinde på Bernabeu.

4. Mario Mandzukic scorede et trøstemål for Atletico på Camp Nou - angriberens 15. sæsonmål og tredje scoring i fire optrædener. Mandzukic, der har fået gult kort i hver eneste af sine seneste fem kampe, har odds 3.75 på at score.

3. Cristiano Ronaldo har lavet 35 mål for klub og landshold i denne sæson, men startede på bænken i sidste uges nederlag til Atletico. Det er blot tredje gang på to sæsoner, at han ryger ud af start-11'eren. Ronaldo har odds 3.60 som første målscorer.

2. Seks af Gareth Bales 14 scoringer for Real i denne sæson er sat ind i waliserens seneste ni optrædener. Formstærke Bale har odds 5.20 som første målscorer.

1. Atletico har holdt målet rent i tre af sine seneste ni Madrid-derbyer. Udeholdet har odds 9.50 på at vinde uden at lukke mål ind torsdag aften på Bernabeu.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af La Liga!