Copa del Rey: Almeria gør det af med formsvage Las Palmas


Almeria 1.85 Uafgjort 3.60, Las Palmas 4.00 (Kickoff onsdag 19:30)


Efter at have remt plet i begge tirsdagens kampe i Copa del Rey, kaster vi os onsdag endnu en gang ud i et opgør i fjerde runde af den spanske pokalturnering: Almeria - Las Palmas på Juegos Mediterraneos. Almeria er så godt som sikker på avancement efter at have vundet det første opgør 3-1 på udebane - ikke desto mindre er oddset på hjemmesejren ganske godt.

Rodriguez' mandskab missede alle tre point i weekenden på hjemmebane mod Espanyol, selvom holdet dominerede størstedelen af det målløse opgør. Verza tillod sig at brænde et straffe i midten af første halvleg, og derfor er Almeria nu tilbage i nedrykningszonen. Den andalusiske klub har ikke vundet i tre kampe, og på eget græs har holdet vundet én, spillet tre uafgjorte og tabt fire i ligaen.

I næste kamp i La Liga skal Almeria på udebane op imod Betis Sevilla, der ligger nummer sjok i tabellen, så her kan man vist roligt tale om en vaskeægte overlevelseskamp. Onsdag aften må værterne undvære forsvarsspilleren Fernandez, der blev udvist i den første kamp, og det forventes også, at der skiftes ud frivilligt andre steder på banen i forhold til den seneste ligakamp.

Las Palmas spiller i den næstbedste spanske række, og i øjeblikket befinder holdet sig i en krise, der er større end den, onsdagens modstanders hænger fast i. Loberas mandskab har således tabt tre kampe i træk uden at score så meget som ét mål - til gengæld er der gået seks kasser ind. I tabellen ligger Las Palmas pt. nummer otte à point med Murcia, der på sjettepladsen sidder på den sidste playoffplads. Efter nederlaget på hjemmebane i det første opgør forventes der en del rotation. Las Palmas har således ikke lagt skjul på, at pokalturneringen ikke er noget, man prioriterer højt.

Værterne er som sagt kun et par dage fra en vigtig bundkamp, men står over for en modstander fra en lavere række, der vil stille med en hel del reserver. Vi satser på 1-tallet til odds 1.85.


Klik her for at spille på Copa del Rey hos Unibet!