Copa del Rey: Barcelona smadrer Getafe igen


Barcelona 1.10 Uafgjort 10.00 Getafe 20.00 (Kickoff onsdag 22:00)


Onsdag aften klokken 22 fløjtes ottendedelsfinalen mellem Barcelona og Getafe i gang på Camp Nou, og alles opmærksomhed er på én spiller: Lionel Messi. Argentineren er klar efter sin skade, og træner Martino sætter sandsynligvis sin stjernespiller på banen fra start. Den 18. april 2007 scorede Messi i øvrigt et af sine smukkeste mål mod netop Getafe (se videoen nederst).

Barca skal lørdag ud i et meget vigtigt topopgør mod Atletico Madrid i La Liga. Blaugrana har vundet alle sine ni hjemmekampe i ligaen, og catalanerne har allerede vist, at de godt kan præstere forud for vigtige kampe. Hvis Messi som forventet starter inde, får han sandsynligvis selskab på hver sin side af Neymar og Alexis Sanchez - sidstnævnte scorede senest tre kasser mod Elche.

Getafe ligger midt i tabellen i La Liga, men kommer med tre nederlag i bagagen. Michael Laudrups tidligere klub har tabt fire af sine seneste fem opgør inklusiv 0-7-ydmygelsen på udebane mod Atletico Madrid.

Luis Garcia har ikke tænkt sig at skifte meget ud i forhold til holdet, der tabte 0-3 i Sevilla i weekenden. Dermed forventer vi at se Marica som spydspids med Pedro Leon, Sarabia og Lafita bagved. Getafe har endnu ikke spillet uafgjort på fremmed græs i ligaen, mens tre udekampe er vundet og seks tabt.

Før jul mødtes de to klubber i Getafe i ligaen, og selvom værterne overraskende bragte sig foran 2-0, endte favoritterne fra Barcelona med at vinde 5-2. Getafe har mange dårlige minder fra Camp Nou, hvor de blåblusede ofte har fået tæsk. Oddset på 1-tallet er ikke noget, man har lyst til at røre ved, og for at finde et interessant spilobjekt skal vi op i over 4.5 mål til odds 2.35.


Klik her for at spille på Copa del Rey hos Unibet!