Copa del Rey: Barcelona storfavorit mod såret Real Sociedad-hold


Barcelona 1.12 Uafgjort 9.00 Real Sociedad 21.00 (Kickoff onsdag 22:00)


Onsdagens sene semifinale i Copa del Rey spilles på Camp Nou, hvor storfavoritten Barcelona tager imod Real Sociedad, der kommer med en ordentlig øretæve i bagagen fra La Liga.

Blaugrana tabte lørdag på hjemmebane mod Valencia, hvilket i sig selv var lidt af et chok. Træner Martino og Xavi har talt om et bump på vejen, som man kan leve med, og som ikke får konsekvenser, men onsdag aften skal vi se, hvordan truppen reagerer på det sjældne nederlag.

Neymar er ude hos værterne, men derudover vil der ikke være mange ændringer i hjemmeholdets start-11'er. Messi er klar, og argentineren forsøger kamp efter kamp at komme tilbage i topform. I angrebet får den lille troldmand selskab af Sanchez og Tello. Barca har vundet sine seneste seks kampe i Copa del Rey.

Real Sociedad tabte i weekenden 0-4 på udebane mod Atletico Madrid, men onsdag er det en plads i pokalfinalen, der er på spil, hvilket betyder, at træner Arrasate sender sin stærkeste formation på græs. I angrebet får Agirretxe chancen, og bag ham ligger Vela, Xabi Prieto og Griezmann.

I denne sæson har Sociedad fået tæsk af de tre store klubber i Spanien på udebane. På Camp Nou tabte baskerne således 1-4 på Camp Nou, mens det endte med en 1-5-lussing på Bernabeu mod Real Madrid. Læg dertil den førnævnte kamp mod Atletico i søndags.

Barcelona har scoret over 2.5 mål i sine seneste syv kampe mod Real Sociedad, men onsdag er der ikke meget at hente på dette spilobjekt (odds 1.20), og man skal op over 3.5 mål for at få et interessant odds (1.63). Overvej at satse på over 1.5 mål før pausen til odds 1.77.


Klik her for at spille på Copa del Rey hos Unibet!