Copa del Rey: Rayo Vallecano - Levante er lig med målgaranti


Rayo Vallecano 1.85 Uafgjort 3.50 Levante 4.10 (Kickoff torsdag 21:30)


Torsdag aften spilles de sidste ottendedelsfinaler i den spanske pokalturnering, Coppa del Rey, og ud over 
Sociead-Villareal og Real Madrid-Osasuna tager Rayo Vallecano imod Levante - en kamp vi har valgt at fokusere på.

Rayo er i store problemer i ligaen; ikke bare fordi Madrid-klubben ligger næstsidst med 13 point efter 18 kampe, men fordi Jemez' mandskab har en defensiv, der er hullet som en si. 45 indkasserede mål i La Liga gør klubbens forsvar til det dårligste i de fem største ligaer i Europa (Spanien, England, Tyskland, Italien og Frankrig).

Rayo tabte senest 2-5 på eget græs mod Villareal, og holdet har endnu sin første uafgjorte hjemmekamp til gode, mens to er endt med sejr og seks med nederlag. Torsdag aften satser Jemez igen på Bueno i angrebet, hvor han bliver serviceret af Bangoura, Viera og Castillo.

Det går ikke meget bedre i Levante, der i sine seneste syv kampe i La Liga har tabt seks og vundet én gang (2-1 hjemme over Elche). Caparros & Co. tabte senest derbyet mod Valencia, men til torsdagens pokalkamp bør Xumetra og El Zhar vende tilbage til start-11'ern, hvilket alt andet end lige gør holdet stærkere. I ligaen har Levante vundet tre gange på udebane, mens to kampe er endt uafgjort, og fem er tabt.

Ligaen har førsteprioritet for begge klubber, og torsdag aften forventer vi en meget åben kamp, hvor målene kan ende med at rasle ind. Rayo kan som sagt ikke finde ud af at forsvare, og hjemmeholdet lukker i gennemsnit 2,5 mål ind per kamp. Levante har lukket mål ind i sine seneste tre ligakampe, og i alt har holdets målmand hentet 27 bolde ud af eget net i denne sæson. Vi satser på over 2.5 mål til odds 1.90.


Klik her for at spille på Copa del Rey hos Unibet!