Copa del Rey: Real Madrid og Espanyol nedprioriterer pokalkvartfinale


Real Madrid 1.10 Uafgjort 10.00 Espanyol 24.00 (Kickoff tirsdag 21:00)


Fra tirsdag aften og tre døgn frem spilles returkampene i kvartfinalerne i Copa del Rey. Klokken ni tirsdag aften møder Real hjemme på Bernabeu outsideren Espanyol, og værterne går ind til kampen med det 1-0-forspring, Los Blancos sikrede sig på Cornellà El Prat for en uge siden.

Onsdag spilles Levante-Barcelona og det mest spændende opgør mellem Athletic Bilbao og Atletico Madrid. Torsdag sættes der punktum for kvartfinalerne, når Real Sociedad og Racing Santander tørner sammen.

Real er næsten sikker på at booke en plads i semifinalerne, og tirsdag har træner Ancelotti tænkt sig at rotere en hel del. Bale er fortsat ude, men der er også tvivl om, hvorvidt Cristiano Ronaldo og Benzema får spilletid. Dermed bliver der plads til den inge Jesè i angrebet samt folk som Illaramendi, Isco og Casemiro, der ikke får mange minutter i ligaen.

Med tanke på søndagens vigtige udekamp mod Athletic Bilbao har den italienske træner ikke tænkt sig at risikere for mange stamspilleres helbred.

Også Espanyol prioriterer de forestående opgaver i La Liga inklusiv weekendens udekamp mod Betis. Vi forventer derfor også mange udskiftninger i start-11'eren hos gæsterne, der er ubesejret i to ligakampe i træk.

Real Madrid har vundet 1-0 over Espanyol både i ligaen og i den første kvartfinalekamp, men i sidste sæson spillede de to klubber 2-2 på Bernabeu. Vi tror ikke, der kommer mange mål tirsdag aften i den spanske hovedstad, sådan som tilfældet har været i de seneste to indbyrdes opgør i denne sæson. Under 2.5 mål giver odds 3.20.


Klik her for at spille på Copa del Rey hos Unibet!