Copa del Rey: Real tager derby-hævn over Atletico


Real Madrid 1.85 Uafgjort 3.75 Atletico Madrid 4.20 (Kickoff onsdag 20:00)


Onsdag begynder derbymåneden i Madrid! Onsdag klokken otte udspilles første kapitel på Bernabeu i form af den første semifinalekamp i Copa del Rey, mens returopgøret spilles onsdag den 12. februar. I begyndelsen af marts står de to lokalrivaler så over for hinanden i La Liga.

I søndags lagde Atletico sig alene i spidsen i ligaen for første gang siden 1996, og Simeones mandskab kan ikke længere afvise at være en seriøs kandidat til det spanske mesterskab.

Real Madrids stime på fem ligasejre i træk blev afbrudt i Bilbao i weekenden, men Ancelotti & Co. ligger nu à point med Barcelona på andenpladsen med tre point op til lillebroren på førstepladsen. Casillas er tilbage i buret i onsdagens semifinale, men derudover roterer hovedstadsklubbens italienske cheftræner ikke meget.

Ronaldo, der er i karantæne i ligaen, bør starte inde sammen med Benzema og Bale - sidstnævnte er favorit foran den unge Jesè. Athletic Bilbaos mål i søndags var det første, Real har lukket ind i år.

Atletico vandt senest i overbevisende stil 4-0 over Real Sociedad, hvilket gjorde det muligt for Los Colchoneros at tage springet op på førstepladsen. Efter ikke at have vundet så meget som ét derby i 14 år har Simeones tropper nu vundet to gange i træk over Real - sidste sæsons pokalfinale samt denne sæsons første ligaderby (begge spillet på Bernabeu). 

Gæsterne er uden de skadede stamspillere Filipe Luis og David Villa, og heller ikke Arda Turan er kampklar. Angrebet kommer til at bestå af Raul Garcia og Diego Costa, mens nyindkøbet Diego, der allerede kom på tavlen i sin debut mod Sociedad, får chancen på midtbanen.

Los Blancos har holdt buret rent i deres seneste seks kampe i Copa del Rey, men Atletico er ubesejret i de seneste 15 pokalkampe. Vi forventer som altid et nervøst og hårdt spillet derby, og vi tror, at værterne trækker det længste strå (odds 1.85) i en kamp, hvor de er tvunget til at få et godt udgangspunkt før returopgøret.


Klik her for at læse optakt og spilforslag til onsdagens anden semifinale i Copa del Rey mellem Barcelona og Real Sociedad!