Copa del Rey: Vi satser på mål i opgøret mellem Athletic Bilbao og Celta Vigo


Athletic Bilbao 1.40 Uafgjort 4.70 Celta Vigo 7.00 (Kickoff torsdag 21:30)


Athletic Bilbao er i storform, og efter at baskerne slog selveste Barcelona 1-0 på hjemmebane, spillede de uafgjort 0-0 et vanskeligt sted som Sevilla sidste uge, hvor de endda tillod sig at brænde et straffe i slutningen af første halvleg.

Valverdes hold satser på at kvalificere sig til Champions League, men torsdag aften vil Bilbao gøre alt for at avancere på bekostning af Celta Vigo, når der spilles om en plads i ottendedelsfinalerne. Det bliver ikke nemt for hjemmeholdet, der tabte det første opgør 0-1 på Balaìdos i Vigo.

Athletics nye hjemmebane, der er under konstruktion, og som ligger en spytklat fra den gamle fodboldkatedral, er endnu ikke blevet indtaget i La Liga, hvor hjemmeholdet har vundet seks gange og spillet to uafgjort. 

Torsdag aften foretager Valverde visse ændringer på sit hold i forhold til den normale start-11'er i ligaen, hvilket han også gjorde i det første opgør mod Celta. Vi forventer, at Toquero får en startplads i angrebet, selvom han ikke har været skarp på det seneste. Bag ved ham ligger Susaeta, Ander Herrera og Muniain.

Celta tabte senest på udebane til Valladolid i en kamp, hvor gæsterne faldt sammen, da Charles blev udvist. 0-3 endte nederlaget med at lyde på. I denne sæson har Luis Enriques mandskab imidlertid gjort det bedre på udebane end på hjemmebane. På fremmed græs har de lyseblå endnu ikke spillet uafgjort, mens det er blevet til tre sejre (til sammenligning blot et enkelt på hjemmebane) samt fire nederlag.

Det er dog især, hvad angår scorede mål, at forskellen bliver åbenlys: På hjemmenbane har holdet lavet seks mål, mens det på udebane er blevet til hele 14 kasser. I torsdagens kamp bør der blive plads til Santi Mina i angrebet, og danske Michael Krohn-Dehli, der sad udenfor mod Valladolid, bør ligeledes få en startplads.

Athletic går på banen som favorit, men hjemmeholdets odds er for lavt til at være interessant. Med tanke på, hvor nemt Celta har haft ved at score på udebane, og hvor godt de rødhvide baskere spiller på hjemmebane, satser vi i stedet på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.85.


Klik her for at spille på Copa del Rey hos Unibet!